Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Zīmola Identitāte

Pride

Zīmola Identitāte Lai izveidotu zīmola Pride dizainu, komanda vairākos veidos izmantoja mērķauditorijas izpēti. Kad komanda izstrādāja logotipu un korporatīvo identitāti, tā ņēma vērā psihoģeometrijas noteikumus - ģeometrisko formu ietekmi uz noteiktiem cilvēku psiho veidiem un viņu izvēli. Arī noformējumam vajadzēja izraisīt noteiktas emocijas auditorijas vidū. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, komanda izmantoja noteikumus par krāsas iedarbību uz cilvēku. Kopumā rezultāts ir ietekmējis visu uzņēmuma izstrādājumu dizainu.

Ui Dizains

Moulin Rouge

Ui Dizains Šis projekts ir paredzēts cilvēkiem, kuri vēlas izrotāt savu mobilo tālruni ar Moulin Rouge tēmu, kaut arī viņi nekad nav apmeklējuši Moulin Rouge Parīzē. Galvenais mērķis ir piedāvāt uzlabotu digitālo pieredzi, un visi dizaina faktori ir vizualizēt Moulin Rouge noskaņu. Ar vienkāršu pieskārienu ekrānam patērētāji var pielāgot sākotnējos iestatījumus un ikonas savos favorītos.

Kosmētikas Iepakojums

Clive

Kosmētikas Iepakojums Clive kosmētikas iepakojuma koncepcija radās atšķirīga. Jonathan ne tikai vēlējās izveidot citu kosmētikas zīmolu ar kopīgiem produktiem. Apņēmies izpētīt lielāku jūtīgumu un nedaudz vairāk, nekā viņš tic personīgās aprūpes ziņā, viņš pievēršas vienam galvenajam mērķim. Ķermeņa un prāta līdzsvars. Ar Havaju salu iedvesmoto dizainu, tropisko lapu kombinācija, jūras tonalitāte un taktilā pieredze iepakojumos nodrošina relaksācijas un miera sajūtu. Šī kombinācija ļauj dizainā izmantot šīs vietas pieredzi.

Koncepcijas Grāmata Un Plakāts

PLANTS TRADE

Koncepcijas Grāmata Un Plakāts AUGU TIRDZNIECĪBA ir inovatīvas un mākslinieciskas formas botānisko paraugu sērija, kas tika izstrādāta, lai veidotu labākas attiecības starp cilvēku un dabu, nevis mācību materiāliem. Augu tirdzniecības koncepcijas grāmata tika sagatavota, lai palīdzētu jums izprast šo radošo produktu. Grāmatā, kas izstrādāta tieši tādā pašā izmērā kā izstrādājumam, ir ne tikai dabas fotogrāfijas, bet arī unikāla grafika, kuru iedvesmojusi dabas gudrība. Vēl interesantāk ir tas, ka grafikas tiek rūpīgi izdrukātas ar burtu palīdzību, lai katrs attēls, tāpat kā dabiskie augi, mainītos pēc krāsas vai faktūras.

Plakāts

Cells

Plakāts 2017. gada 19. jūlijā PIY uzcēla nelielu ēku Melburnā, Austrālijā. Tā ir maza pils, kas sastāv no 761 komponenta, un viņi to nosauca par "Šūnām". Mezgli ir veidoti kā ar roku pagrieztu diegu un taisnu galu, kas ir apkopoti kā "East Tenon"; West Mortise & quot ;. Jūs atradīsit viņu produktus, ieskaitot mainīgus plauktus, mācību un apavu plauktus utt., Kas visi ir sadalīti un salikti organismā. Un tad jūs sajutīsit viņu vēlmi brīvi augt.

Tēja

Seven Tea House

Tēja Tējas zāles zīmols, tējas izliešanas un izkaisīšanas tēlu uztverot brīvi un nesteidzīgi, tējas pagatavošanas procesa jēdzienu, stipru vai vāju, neprognozējami pārveidojot par tējas krāsošanas elementu tējas degustācijas laikā. Ikdienas šarms, ņemot tēju kā tinti un izmantojot pirkstu kā pildspalvu, skicējot tējas zāles ģimenes plašo prātu, kas paveras ar ainavu. Oriģinālais iepakojuma dizains rada mājīgu atmosfēru, ar tēju paužot patīkamo dzīves laiku.