Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Zīmola Identitātes Pārveidošana

InterBrasil

Zīmola Identitātes Pārveidošana Iedvesma zīmola pārdomai un pārveidošanai bija modernizācijas un integrācijas izmaiņas uzņēmuma kultūrā. Sirds dizains vairs nevarētu būt ārpus zīmola, iedvesmojot partnerību gan iekšēji ar darbiniekiem, gan arī ar klientiem. Integrēta savienība starp ieguvumiem, saistībām un pakalpojumu kvalitāti. Sākot no formas līdz krāsām, jaunais dizains integrēja sirdi B un veselības krustu T. Divos vārdos, kas savienoti pa vidu, logotips izskatās kā viens vārds, viens simbols, kas R un B savieno sirds.

Zīmola Dizains

EXP Brasil

Zīmola Dizains EXP Brasil zīmola dizains ir veidots no uzņēmuma vienotības un partnerības principiem. Atsevišķu tehnoloģiju un dizaina apvienošana projektos tāpat kā biroja dzīvē. Tipogrāfijas elements atspoguļo šī uzņēmuma savienību un spēku. X burta dizains ir ciets un integrēts, taču ļoti viegls un tehnoloģisks. Šis zīmols atspoguļo studijas dzīvi ar burtiem saturošiem elementiem gan pozitīvajā, gan negatīvajā telpā, kas vieno cilvēkus un dizainu, individuālu un kolektīvu, vienkāršu, tehnoloģisku, vieglu un izturīgu, profesionālu un personisku.

Sākuma Nosaukums

Pop Up Magazine

Sākuma Nosaukums Projekts bija ceļojums, lai abstrakti un plūstoši izpētītu Escape jautājumus (tēma 2019. gadam), parādot izmaiņas, jaunas lietas un sekas. Visi vizuālie attēli ir tīri un ērti skatāmi, kas kontrastē ar nepatīkamo realitāti, kas rodas no bēgšanas akta. Dizains pastāvīgi mainās, un animācijas morfējošās formas attēlo atkārtotas adaptācijas darbību, ko izraisa kaut kāda veida situācija. Bēgšanai ir dažādas nozīmes, interpretācijas, un viedoklis atšķiras no rotaļīgas līdz nopietnai.

Reklāma

Insect Sculptures

Reklāma Katrs gabals tika izstrādāts ar rokām, lai izveidotu kukaiņu skulptūras, kuras iedvesmo viņu vide un ēdiens, ko viņi ēd. Mākslas darbs tika izmantots kā aicinājums uz rīcību, izmantojot vietni Doom, lai identificētu īpašus mājsaimniecības kaitēkļus. Šīm skulptūrām izmantotie elementi tika iegūti no atkritumu laukumiem, atkritumu izgāztuvēm, upju gultnēm un lielveikaliem. Kad katrs kukainis bija salikts, tie tika nofotografēti un retušēti Photoshop.

Saldējums

Sister's

Saldējums Šis iepakojums ir paredzēts uzņēmumam Sisters Ice Cream. Dizaina komanda ir mēģinājusi izmantot trīs dāmas, kuras atgādina šī produkta ražotājus, laimīgu krāsu veidā, kas nāk no katra saldējuma garšas. Katrā dizaina aromātā kā varoņa mati tiek izmantota saldējuma forma, kas rada interesantu un jaunu saldējuma iepakojuma tēlu. Šis dizains jaunajā formā ir piesaistījis lielu uzmanību konkurentu vidū, un tam ir bijuši augsti pārdošanas apjomi. Dizains mēģina radīt oriģinālu un radošu iesaiņojumu.

Pudele

Herbal Drink

Pudele Viņu koncepcijas pamats ir emocionāls elements. Izstrādātā nosaukšanas un dizaina koncepcija ir vērsta uz klienta jūtām un emocijām, un to mērķis ir apturēt cilvēku turpat blakus vajadzīgajā plauktā un likt viņam izvēlēties viņu no daudzu citu zīmolu klāsta. Viņu iesaiņojums atspoguļo plāna izrakstu efektu, krāsainos rakstus, kas tieši uzdrukāti uz baltas porcelāna pudeles, kas atgādina ziedu formu. Tas vizuāli uzsver dabiska produkta tēlu.