Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Reklāma

Insect Sculptures

Reklāma Katrs gabals tika izstrādāts ar rokām, lai izveidotu kukaiņu skulptūras, kuras iedvesmo viņu vide un ēdiens, ko viņi ēd. Mākslas darbs tika izmantots kā aicinājums uz rīcību, izmantojot vietni Doom, lai identificētu īpašus mājsaimniecības kaitēkļus. Šīm skulptūrām izmantotie elementi tika iegūti no atkritumu laukumiem, atkritumu izgāztuvēm, upju gultnēm un lielveikaliem. Kad katrs kukainis bija salikts, tie tika nofotografēti un retušēti Photoshop.

Saldējums

Sister's

Saldējums Šis iepakojums ir paredzēts uzņēmumam Sisters Ice Cream. Dizaina komanda ir mēģinājusi izmantot trīs dāmas, kuras atgādina šī produkta ražotājus, laimīgu krāsu veidā, kas nāk no katra saldējuma garšas. Katrā dizaina aromātā kā varoņa mati tiek izmantota saldējuma forma, kas rada interesantu un jaunu saldējuma iepakojuma tēlu. Šis dizains jaunajā formā ir piesaistījis lielu uzmanību konkurentu vidū, un tam ir bijuši augsti pārdošanas apjomi. Dizains mēģina radīt oriģinālu un radošu iesaiņojumu.

Pudele

Herbal Drink

Pudele Viņu koncepcijas pamats ir emocionāls elements. Izstrādātā nosaukšanas un dizaina koncepcija ir vērsta uz klienta jūtām un emocijām, un to mērķis ir apturēt cilvēku turpat blakus vajadzīgajā plauktā un likt viņam izvēlēties viņu no daudzu citu zīmolu klāsta. Viņu iesaiņojums atspoguļo plāna izrakstu efektu, krāsainos rakstus, kas tieši uzdrukāti uz baltas porcelāna pudeles, kas atgādina ziedu formu. Tas vizuāli uzsver dabiska produkta tēlu.

Vīna Bundža

Essenzza

Vīna Bundža Vīna dizainam, tā izcelsmes valstij un pilsētai ir pievērsta liela uzmanība. Meklēšana miniatūrās un tradicionālās gleznās. No vērtīgajiem motīviem tika noskaidrots, ka mērķa sasniegšanai tas nozīmē, ka tradicionālais luksusa vīna pudeļu dizains bija ļoti efektīvs. Motīvs, kas tika izmantots dizainā, arabesques.Šie motīvi ir zīmēti no Irānas lakotas gleznas. Dizains mēģina radīt oriģinālus un radošus dizainus un cenšas radīt dizainu ar patiesu nozīmi un nest svarīgu vēstījumu.

Sulas Iepakojums

Pure

Sulas Iepakojums Tīras sulas jēdziena pamats ir emocionāls elements. Izstrādātā nosaukšanas un dizaina koncepcija ir vērsta uz klienta jūtām un emocijām, un to mērķis ir apturēt cilvēku turpat blakus vajadzīgajā plauktā un likt viņam izvēlēties viņu no daudzu citu zīmolu klāsta. Iepakojums izsaka augļu ekstraktu iedarbību, krāsainos modeļus, kas tieši uzdrukāti uz stikla pudeles, kas atgādina augļu formu. Tas vizuāli uzsver dabisko produktu tēlu.

Mākslas Instalācija

Pretty Little Things

Mākslas Instalācija Pretty Little Things pēta medicīnisko pētījumu pasauli un sarežģītos attēlus, kas redzami zem mikroskopa, pārveidojot tos modernos abstraktos modeļos, izmantojot spilgtas fluro krāsu paletes sprādzienus. Vairāk nekā 250 metru garš un ar vairāk nekā 40 atsevišķiem mākslas darbiem tā ir liela mēroga instalācija, kas sabiedrības acīs demonstrē pētījumu skaistumu.