Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kalendārs

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendārs Šis ir galda kalendārs, kas izgatavots ar izgrieztu dizainu ar sezonāliem motīviem ar izsmalcinātu iespiedumu. Dizains izceļ, kad tiek parādīts, lai sezonas labākie attēli būtu redzami 30 grādu leņķī. Šī jaunā forma pauž NTT COMWARE jauno nojausmu jaunu ideju ģenerēšanai. Tiek pārdomāta kalendāra funkcionalitāte ar plašu rakstīšanas vietu un regulētām līnijām. Tas ir piemērots ātrai apskatei un ērti lietojams, aizraujot ar oriģinalitāti, kas to atšķir no citiem kalendāriem.

Atkritumu Tvertne Un Slota

Ropo

Atkritumu Tvertne Un Slota Ropo ir pašbalansējoša putekļu slotu un slotu koncepcija, kas nekad nenokrīt uz grīdas. Pateicoties nelielajam ūdens tvertnes svaram, kas atrodas atkritumu tvertnes apakšējā nodalījumā, Ropo saglabā sevi dabiskā līdzsvarā. Pēc putekļu viegli slaucīšanas ar putekļu tvertnes taisno lūpu lietotāji var satvert slotu un putekļu tvertni kopā un salikt to kā vienu vienību, neraizējoties, ka tā kādreiz nokritīs. Mūsdienu organiskās formas mērķis ir panākt vienkāršību interjera telpās, un šūpojošais, weeble voblera elements ir paredzēts, lai izklaidētu lietotājus, tīrot grīdu.

Vīna Etiķete

5 Elemente

Vīna Etiķete “5 Elemente” dizains ir projekta rezultāts, kurā klients uzticējās dizaina aģentūrai ar pilnu vārda brīvību. Šī dizaina akcents ir romiešu burts “V”, kas attēlo produkta galveno ideju - piecus vīna veidus, kas savstarpēji savienoti unikālā maisījumā. Īpašais etiķetē izmantotais papīrs, kā arī visu grafisko elementu stratēģiska izvietošana provocē potenciālo patērētāju paņemt pudeli un savērpt to rokās, pieskarties tai, kas noteikti rada dziļāku iespaidu un padara dizainu neaizmirstamu.

Bezalkoholisko Dzērienu Iepakojums

Coca-Cola Tet 2014

Bezalkoholisko Dzērienu Iepakojums Izveidot Coca-Cola kārbu sēriju, kas izplatītu miljoniem Tt vēlmju visā valstī. Lai ierīci izveidotu šīs vēlmes, mēs izmantojām Coca-cola simbolu Tết (Bezdelīgas putns). Katrā bundžā tika izgatavotas simtiem ar rokām zīmētas bezdelīgas un rūpīgi sakārtotas ap pielāgoto skriptu, kas kopā veido nozīmīgu vjetnamiešu vēlmju virkni. "An" nozīmē mieru. "Tài" nozīmē panākumus, "Lộc" nozīmē labklājību. Šie vārdi tiek plaši apmainīti visu svētku laikā, un tos tradicionāli rotā Tết rotājumi.

Ierobežota Ekskluzīvo Vīnu Sērija

Echinoctius

Ierobežota Ekskluzīvo Vīnu Sērija Šis projekts ir unikāls daudzos veidos. Dizainam bija jāatspoguļo attiecīgā produkta unikālais raksturs - ekskluzīvs autora vīns. Turklāt bija prasība paziņot produkta nosaukuma dziļo nozīmi - virsvērtība, saulgrieži, nakts un dienas kontrasts, melnbalts, atklāts un neskaidrs. Dizaina mērķis bija atspoguļot naktī slēpto noslēpumu: nakts debesu skaistums, kas mūs tik ļoti pārsteidz, un mistiskā mīkla, kas paslēpta zvaigznājos un Zodiakā.

Grāmata

Brazilian Cliches

Grāmata "Brazīlijas klišejas" tika veidotas, izmantojot attēlus no vecā Brazīlijas burtu preses klišeju kataloga. Bet tā nosaukuma iemesls nav tikai klišejas, kuras tika izmantotas tā ilustrāciju veidošanai. Katrā lappusē mēs atrodamies cita veida Brazīlijas klišejās: vēsturiskās, piemēram, portugāļu ienākšana, vietējo indiešu katehizēšana, kafijas un zelta ekonomikas cikli ... tas ietver pat mūsdienu Brazīlijas klišejas, pilns ar sastrēgumiem, parādi, slēgti daudzdzīvokļu nami un atsvešinātība - attēloti nenovērtējamā mūsdienu vizuālajā stāstījumā.