Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sociālo Mediju Digitālās Receptes

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sociālo Mediju Digitālās Receptes Unilever Food Solutions uzdeva pastāvīgajam šefpavāram Heidijam Hekmanam (reģionālais klientu šefpavārs, Keiptauna) izveidot 11 unikālas garšvielu maisījumu receptes, izmantojot Robertsons garšvielu klāstu. Kampaņas “Mūsu ceļojums, jūsu atklājums” ietvaros ideja bija radīt unikālus attēlus un dizainus, izmantojot šīs sastāvdaļas jautrai Facebook kampaņai. Katru nedēļu šefpavāra Heidi unikālie garšvielu maisījumi tika publicēti kā ar medijiem bagāti Facebook audekla ziņojumi. Katra no šīm receptēm ir pieejama arī iPad lejupielādei vietnē UFS.com.

Mākslas Instalācijas Dizains

Kasane no Irome - Piling up Colors

Mākslas Instalācijas Dizains Japāņu dejas instalācijas dizains. Japāņi jau no seniem laikiem ir uzkrāsojuši krāsas, lai izteiktu svētas lietas. Arī papīru salikšana ar kvadrātveida siluetiem ir izmantota kā lieta, kas atspoguļo svēto dziļumu. Nakamura Kazunobu projektēja telpu, kas maina atmosfēru, mainoties uz dažādām krāsām ar tādu kvadrātu, kas "uzkrīt" kā motīvs. Paneļi, kas lido gaisā un koncentrējas uz dejotājiem, pārklāj debesis virs skatuves telpas un attēlo gaismas izskatu, kas iet caur telpu, ko nevar redzēt bez paneļiem.

Dāvanu Iepakojums Kūkām

Marais

Dāvanu Iepakojums Kūkām Kūku dāvanu iepakojums (finansists). Attēlā redzama 15 kūku izmēra kaste (Divas oktāvas). Parasti dāvanu kastes vienkārši kārtīgi sakārto visas kūkas. Tomēr to kastītes ar individuāli iesaiņotām kūkām ir atšķirīgas. viņi samazināja izmaksas, koncentrējoties tikai uz vienu dizainu, un, izmantojot visas sešas virsmas, viņi varēja atjaunot visu klaviatūru veidus. Izmantojot šo dizainu, viņi var izveidot jebkura izmēra tastatūru, sākot ar mazām tastatūrām un beidzot ar pilnām 88 taustiņu klavieres un pat lielākām. Piemēram, vienai oktāvai no 13 taustiņiem viņi izmanto 8 kūkas. Un 88 taustiņu klavieres būtu dāvanu kastīte ar 52 kūkām.

Zīmola Identitāte

SioZEN

Zīmola Identitāte Siozen iepazīstina ar jaunu revolucionāru augsta līmeņa higiēnas sistēmu, kas unikāli pārveido jūsu kosmosa virsmas, rokas un gaisu spēcīgā mikrobu / toksiskā piesārņojuma aizsardzības sistēmā. Mūsdienu celtniecības metodes ir lieliskas, lai nodrošinātu mūs ar labāku energoefektivitāti un komfortu, bet tas maksā. Stingrākas un bez caurulēm balstītas ēkas veicina neskaitāmu piesārņotāju uzkrāšanos. Pat ja ēkas ventilācijas sistēma ir pareizi projektēta un labi uzturēta, iekštelpu piesārņojums joprojām ir nopietna problēma. Nepieciešamas jaunas pieejas.

Iepakojums

The Fruits Toilet Paper

Iepakojums Daudzi uzņēmumi un veikali visā Japānā klientiem piedāvā tualetes papīra rullīti kā jaunu dāvanu, lai parādītu viņu atzinību. Tualetes papīrs Fruit ir izveidots, lai pamudinātu klientus ar savu jauko stilu, kas ir lieliski piemērots šādiem gadījumiem. Ir 4 dizaini, no kuriem izvēlēties Kiwi, Zemene, Arbūzs un Apelsīns. Kopš paziņojuma par izstrādājuma dizainu un izlaišanu tas ir ieviests vairāk nekā 50 plašsaziņas līdzekļos, tostarp TV stacijās, žurnālos un vietnēs, 23 pilsētās 19 valstīs.

Kāpšanas Tornis

Wisdom Path

Kāpšanas Tornis Nefunkcionējošo ūdens torni darbnīcas vadība ir nolēmusi rekonstruēt, lai kļūtu par kāpšanas sienu. Atrodoties augstākajā vietā ap to, tas ir labi redzams ārpus darbnīcas. No tā paveras ainavisks skats uz Senežas ezeru, darbnīcas teritoriju un apkārt esošo priežu mežu. Pabeidzot studijas, studenti piedalās svinīgā kāpšanā uz torņa augšdaļu kā novērošanas punktu. Spirālveida kustība ap torni ir pieredzes iegūšanas procesa simbols. Un augstākais punkts ir dzīves pieredzes simbols, kas galu galā tiek pārveidots par gudrības akmeni.