Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kaņepju Infūzijas Tabletes

Secret Tarts

Kaņepju Infūzijas Tabletes Slepenais Tarps iepakojums ir izgatavots tā sauktajā modernizētajā retro / vintage stilā ar vecās skolas piezīmju sajūtu, tāpēc meistara-farmaceita pieskāriena gaidīšana aizkavē klientu no pirmā acu uzmetiena un vēlāk, kamēr galveno dizaina elementu detalizēta novērošana tiek kodēta holistiska struktūra, kas pārņem galveno mārketinga punktu: šo produktu ir izstrādājis farmaceitu amatniecības uzņēmums, un tā iekšpusē ir roku darbs farmaceita slepena recepte.

Mobilā Lietotne

Akbank Mobile

Mobilā Lietotne Lietotnes Akbank Mobile jaunais dizains sniedz jaunu skatījumu uz sociālo, viedo, nākotnei drošo un atalgojošo banku pieredzi. Izmantojot personalizēto teritorijas dizainu galvenajā lapā, lietotāji var apskatīt viedas atziņas, lai atvieglotu viņu finansiālo dzīvi. Turklāt, izmantojot šo jauno dizaina pieeju, tradicionālie banku darījumi runā lietotāju valodā ar kontaktu sīktēlu vizuāliem attēliem, vienkāršotām darbību plūsmām un koncepcijām.

Publiskā Skulptūra

Bubble Forest

Publiskā Skulptūra Burbuļu mežs ir publiska skulptūra, kas izgatavota no skābēm izturīga nerūsējošā tērauda. Tas ir apgaismots ar programmējamām RGB LED lampām, kas ļauj skulptūrai piedzīvot iespaidīgu metamorfozi, kad saule riet. Tas tika izveidots kā refleksija par augu spēju ražot skābekli. Nosaukuma mežs sastāv no 18 tērauda kātiem / stumbriem, kas beidzas ar vainagiem sfērisku konstrukciju veidā, kas attēlo vienu gaisa burbuli. Burbuļu mežs attiecas uz sauszemes floru, kā arī uz to, kas pazīstama no ezeru, jūru un okeānu apakšas

Zīmola Identitāte

Pride

Zīmola Identitāte Lai izveidotu zīmola Pride dizainu, komanda vairākos veidos izmantoja mērķauditorijas izpēti. Kad komanda izstrādāja logotipu un korporatīvo identitāti, tā ņēma vērā psihoģeometrijas noteikumus - ģeometrisko formu ietekmi uz noteiktiem cilvēku psiho veidiem un viņu izvēli. Arī noformējumam vajadzēja izraisīt noteiktas emocijas auditorijas vidū. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, komanda izmantoja noteikumus par krāsas iedarbību uz cilvēku. Kopumā rezultāts ir ietekmējis visu uzņēmuma izstrādājumu dizainu.

Ui Dizains

Moulin Rouge

Ui Dizains Šis projekts ir paredzēts cilvēkiem, kuri vēlas izrotāt savu mobilo tālruni ar Moulin Rouge tēmu, kaut arī viņi nekad nav apmeklējuši Moulin Rouge Parīzē. Galvenais mērķis ir piedāvāt uzlabotu digitālo pieredzi, un visi dizaina faktori ir vizualizēt Moulin Rouge noskaņu. Ar vienkāršu pieskārienu ekrānam patērētāji var pielāgot sākotnējos iestatījumus un ikonas savos favorītos.

Kosmētikas Iepakojums

Clive

Kosmētikas Iepakojums Clive kosmētikas iepakojuma koncepcija radās atšķirīga. Jonathan ne tikai vēlējās izveidot citu kosmētikas zīmolu ar kopīgiem produktiem. Apņēmies izpētīt lielāku jūtīgumu un nedaudz vairāk, nekā viņš tic personīgās aprūpes ziņā, viņš pievēršas vienam galvenajam mērķim. Ķermeņa un prāta līdzsvars. Ar Havaju salu iedvesmoto dizainu, tropisko lapu kombinācija, jūras tonalitāte un taktilā pieredze iepakojumos nodrošina relaksācijas un miera sajūtu. Šī kombinācija ļauj dizainā izmantot šīs vietas pieredzi.