Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kreklu Iepakojums

EcoPack

Kreklu Iepakojums Šis kreklu iepakojums izceļas no parastā iepakojuma, neizmantojot nekādu plastmasu. Izmantojot esošo atkritumu plūsmu un ražošanas procesu, šo produktu ir ne tikai ļoti vienkārši izgatavot, bet arī ļoti vienkārši utilizēt, jo primāro materiālu kompostē līdz neko. Izstrādājumu vispirms var nospiest un pēc tam identificēt ar uzņēmuma zīmolu, izmantojot griešanu un iespiešanu, lai izveidotu unikālu strukturālu produktu, kas izskatās un jūtas ļoti atšķirīgs un interesants. Estētika un lietotāja interfeiss tika ievēroti tikpat augstu kā produkta ilgtspēja.

Konsole

Qadem Hooks

Konsole Qadem Hooks ir mākslas darbs ar konsoles funkciju, ko iedvesmojusi daba. Tas sastāv no dažādiem, krāsotiem, zaļiem, veciem āķiem, kurus izmantoja kopā ar Qadem (vecas koka mūļa seglu aizmugurē) kviešu pārvadāšanai no viena ciemata uz otru. ar stikla paneli augšā.

Konsole

Mabrada

Konsole Unikāla konsole, kas izgatavota no krāsota koka ar akmens apdari, demonstrē veco autentisko kafijas dzirnaviņas, kas aizsākās Osmaņu periodā. Jordānijas kafijas dzesētājs (Mabrada) tika reproducēts un veidots tā, lai stāvētu kā viena no kājām konsoles pretējā pusē, kur atrodas dzirnaviņas, izveidojot aizraujošu priekšmetu vai viesistabu.

Korporatīvā Identitāte

Jae Murphy

Korporatīvā Identitāte Negatīvā telpa tiek izmantota, jo tā skatītājus padara ziņkārīgus un, piedzīvojuši šo Aha mirkli, viņiem tas uzreiz patīk un iegaumē. Logotipa marķējumā ir iniciāļi J, M, kamera un statīvs ievietoti negatīvajā telpā. Tā kā Džejs Mērfijs bieži fotografē bērnus, lielās kāpnes, kas veidotas pēc nosaukuma, un kamera ar zemu novietotu kameru liek domāt, ka bērni ir laipni gaidīti. Izmantojot korporatīvās identitātes dizainu, tiek tālāk attīstīta logotipa negatīvās telpas ideja. Tas katram priekšmetam piešķir jaunu dimensiju un padara saukli “Retāk sastopams paraugs” patiesu.

Divvietīgs

Mowraj

Divvietīgs Mowraj ir divvietīgs, kas paredzēts ēģiptiešu un gotisko stilu garu iemiesošanai. Tās forma tika iegūta no Nowraga, kulšanas kamanu ēģiptiešu versijā, kas tika mainīta, lai iemiesotu gotikas nojautas, neapdraudot tās etnisko antiluviešu būtību. Dizains ir melni lakots ar ēģiptiešu rokām darinātiem gravējumiem uz abām rokām un kājām, kā arī bagātīgu samta apdari, kurai ir bultskrūves un vilkšanas gredzeni, piešķirot tai viduslaiku, kas izmesta kā gotikas izskats.

Korporatīvā Identitāte

Predictive Solutions

Korporatīvā Identitāte Predictive Solutions ir programmatūras produktu piegādātājs prognostiskai analītikai. Uzņēmuma produkti tiek izmantoti, lai veiktu prognozes, analizējot esošos datus. Uzņēmuma zīme - apļa sektori - atgādina sektoru diagrammas, kā arī ļoti stilizētu un vienkāršotu acs attēlu profilā. Zīmola platforma "izgaismo gaismu" ir visas zīmola grafikas dzinējspēks. Gan mainīgās, abstraktās mainīgās formas, gan tematiski vienkāršotās ilustrācijas dažādās lietojumprogrammās tiek izmantotas kā papildu grafika.