Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Notikumu Aktivizēšana

Home

Notikumu Aktivizēšana Mājas ietver personīgās mājas nostalģiju un ir veco un jauno kombinācija. 1960. gada gleznas pārklāj aizmugurējo sienu, nelieli personiski piemiņas raksti ir izkaisīti pa visu displeju. Šīs lietas ir savstarpēji saistītas virkņu virknē, kas veidojas kā viens stāsts, un, gaidot to, kur skatītājs stāv, tas atklāj vēstījumu.

Projekta nosaukums : Home, Dizaineru vārds : Beck Storer, Klienta vārds : Far East Consortium - Upper West Side.

Home Notikumu Aktivizēšana

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.