Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viskija Malbec Koks

La Orden del Libertador

Viskija Malbec Koks Mēģinot apvienot atšķirīgus elementus, kas attiecas uz produkta nosaukumu, dizains pastiprina tā piedāvāto vēstījumu. Tas pārraida aizraujošu un intriģējošu tēlu. Izdomājoša kondora ilustrācija, kurā attēloti spārni, apzīmē brīvības sajūtu, kas savienota ar simetrisko un ierosinošo medaļu un pievienota fona ilustrācijai ar iedomātu ainavu, kas dizainam piešķir dzeju, rada ideālu kombināciju, lai nodotu vēlamo vēstījumu. Prātīga krāsu palete tai piešķir ekskluzīvas iezīmes, un tipogrāfiskā izmantošana aizkavē tradicionālu un vēsturisku produktu.

Projekta nosaukums : La Orden del Libertador, Dizaineru vārds : Maximiliano Fulquet, Klienta vārds : FREE SPIRITS.

La Orden del Libertador Viskija Malbec Koks

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.