Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vizuālās Identitātes Dizains

ODTU Sanat 20

Vizuālās Identitātes Dizains Tuvo Austrumu tehniskās universitātes ikgadējā mākslas festivāla ODTU Sanat divdesmito gadu laikā tika lūgts izveidot vizuālo valodu, lai izceltu sekojošos festivāla 20 gadus. Pēc pieprasījuma festivāla 20. gads tika uzsvērts, tuvojoties tam kā segtā mākslas darbs, kas tiks atklāts. Tādu pašu krāsainu slāņu ēnas, kas veido skaitļus 2 un 0, radīja 3D ilūziju. Šī ilūzija rada atvieglojuma sajūtu, un skaitļi izskatās kā izkusuši fonā. Spilgtā krāsu izvēle rada smalku kontrastu ar viļņveidīgo 20.

Projekta nosaukums : ODTU Sanat 20, Dizaineru vārds : Kenarköse Creative, Klienta vārds : Middle East Technical University.

ODTU Sanat 20 Vizuālās Identitātes Dizains

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.