Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viduslaiku Pārdomātais Kultūras Centrs

Medieval Rethink

Viduslaiku Pārdomātais Kultūras Centrs Viduslaiku Rethink bija atbilde uz privātu komisiju, lai izveidotu kultūras centru nelielam neizpaužamam ciemam Guandunas provincē, kas datēts ar 900 gadiem pirms Dziesmu dinastijas. Četru stāvu, 7000 kv.m. attīstības centrā ir sena klinšu veidošanās, kas pazīstama kā Ding Qi akmens, kas ir ciema izcelsmes simbols. Projekta koncepcijas pamatā ir senā ciemata vēstures un kultūras demonstrēšana, vienlaikus sasaistot veco un jauno. Kultūras centrs ir sena ciema atkārtota interpretācija un pārveidošana mūsdienu arhitektūrā.

Tirdzniecības Centrs

Feiliyundi

Tirdzniecības Centrs Labs dizaina darbs pamudinās cilvēku emocijas. Dizainers izlec no tradicionālā stila atmiņas un piešķir jaunu pieredzi krāšņajā un futūristiskajā telpas struktūrā. Ieskaujošā ekoloģisma pieredzes zāle tiek būvēta, rūpīgi izkārtojot mākslinieciskās instalācijas, nodrošinot skaidru telpas kustību un dekoratīvu virsmu, ko bruģē materiāli un krāsas. Būt tajā ir ne tikai atgriešanās dabā, bet arī izdevīgs ceļojums.

Tvaika Nosūcējs

Black Hole Hood

Tvaika Nosūcējs Šī diapazona kapuce, ko projektējuši Black Hole un Worm Hole, padara produktu skaistu un mūsdienīgu, tas viss rada emocionālas sajūtas un ir pieņemams. Tas padara emocionālus mirkļus un ērtu lietošanu ēdiena gatavošanas laikā. Tas ir viegls, viegli uzstādāms, viegli tīrāms un paredzēts mūsdienu Īlandes virtuvēm.

Tirdzniecības Centrs

HuiSheng Lanhai

Tirdzniecības Centrs Ar sižeta noformējuma okeāna tēmu pārtieciet kosmosa dvēseli ar pikseļu kvadrātu kā vizuālās komunikācijas elementu, ļaujiet spēles bērniem izpētīt mācību un izaugsmes atklājumus, kas kļūst par lietas kodolu, brīvas vietas pozicionēšana parāda fantāzijas efekts izglītībā jautri. Sākot no formas, mēroga, krāsu objekta, struktūras līdz psiholoģiski maņu pieredzei, telpas jēdziens turpinās un bagātinās, kad visi elementi ir integrēti un saduras.

Skaļrunis

Black Hole

Skaļrunis Melnais caurums, kas izveidots uz mūsdienu viedo tehnoloģiju bāzes, un tas ir Bluetooth portatīvais skaļrunis. To var savienot ar jebkuru mobilo tālruni ar dažādām platformām, un tam ir USB ports, lai izveidotu savienojumu ar ārēju portatīvo atmiņu. Iegulto gaismu varētu izmantot kā galda apgaismojumu. Arī pievilcīgais Black Hole izskats padara to par pievilcīgu mājas trauku, ko var izmantot interjera dizainā.

Portatīvais Bluetooth Skaļrunis

Black Box

Portatīvais Bluetooth Skaļrunis Šis ir Bluetooth portatīvais skaļrunis. Tas ir viegls un mazs, un tam ir emocionāla forma. Es izstrādāju Black Box skaļruņu formu, vienkāršojot viļņu formu. Lai klausītos stereo skaņu, tam ir divi skaļruņi, pa kreisi un pa labi. Arī šie abi skaļruņi ir katra viļņa formas daļa. Viena ir pozitīva viļņa forma un viena negatīva viļņa forma. izmantošanai šī ierīce var savienot pāri ar citām elektroniskām ierīcēm, piemēram, mobilajām un datoru, izmantojot Bluetooth, un atskaņot skaņu. Arī tam ir akumulatora koplietošana. Saliekot divus skaļruņus, uz galda parādās melna kaste, kad tā netiek izmantota.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.