Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tirdzniecības Telpas

Portugal Vineyards

Tirdzniecības Telpas Portugāles vīna dārzu koncepcijas veikals ir pirmais tiešsaistes vīnu speciālistu uzņēmuma fiziskais veikals. Veikals, kas atrodas blakus uzņēmuma galvenajai mītnei, vērsts pret ielu un aizņem 90 m2, tas sastāv no atvērtā plāna, kurā nav starpsienu. Interjers ir akli balts un minimāla telpa ar apļveida cirkulāciju - balts audekls, lai Portugāles vīns spīdētu un tiktu parādīts. Plaukti ir izgriezti no sienām, atsaucoties uz vīna terasēm, izmantojot 360 grādu ieskaujošu mazumtirdzniecības pieredzi bez skaitītāja.

Projekta nosaukums : Portugal Vineyards, Dizaineru vārds : Ricardo Porto Ferreira, Klienta vārds : Porto Architects.

Portugal Vineyards Tirdzniecības Telpas

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.