Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kalendārs

calendar 2013 “Farm”

Kalendārs Ferma ir kitet papīra dzīvnieku kalendārs. Pilnībā samontēts padara to par apburošu miniatūru fermu, kurā ir seši dažādi dzīvnieki. Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu “Dzīve ar dizainu”.

Projekta nosaukums : calendar 2013 “Farm”, Dizaineru vārds : Katsumi Tamura, Klienta vārds : good morning inc..

calendar 2013 “Farm” Kalendārs

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.