Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pārnēsājams Ultraskaņas Plaisu Detektors

Prisma

Pārnēsājams Ultraskaņas Plaisu Detektors Prisma ir paredzēta neinvazīvu materiālu pārbaudei ekstremālākajās vidēs. Tas ir pirmais detektors, kas iekļauj modernu reāllaika attēlveidošanu un 3D skenēšanu, padarot kļūdaino interpretāciju daudz vieglāku, saīsinot tehniķa laiku uz vietas. Ar praktiski neiznīcināmu apvalku un unikāliem vairākiem pārbaudes režīmiem Prisma var aptvert visus testēšanas pielietojumus, sākot no naftas cauruļvadiem līdz kosmosa komponentiem. Tas ir pirmais detektors ar integrētu datu ierakstīšanu un automātisku PDF ziņojumu ģenerēšanu. Bezvadu un Ethernet savienojumi ļauj ierīci viegli uzlabot vai diagnosticēt.

Projekta nosaukums : Prisma, Dizaineru vārds : LA Design , Klienta vārds : Sonatest.

Prisma Pārnēsājams Ultraskaņas Plaisu Detektors

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.