Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izstādes Plakāts

Optics and Chromatics

Izstādes Plakāts Nosaukums Optika un hromatika norāda uz Gētes un Ņūtona diskusijām par krāsu būtību. Šīs debates pārstāv divu burtu formas kompozīciju sadursme: viena ir aprēķināta, ģeometriska, ar asām kontūrām, otra paļaujas uz impresionistisku krāsainu ēnu spēli. 2014. gadā šis dizains kalpoja par Pantone Plus sērijas mākslinieku vāku vāku.

Gredzens

Gabo

Gredzens Gabo gredzens tika izveidots, lai mudinātu cilvēkus pārskatīt dzīves rotaļīgo pusi, kas parasti tiek zaudēta, sasniedzot pilngadību. Dizaineru iedvesmoja atmiņas, vērojot viņas dēlu spēlējoties ar viņa krāsaino burvju kubu. Lietotājs var spēlēt ar riņķi, pagriežot divus neatkarīgos moduļus. Šādi rīkojoties, dārgakmeņu krāsu komplekti vai moduļu pozīcijas var tikt saskaņotas vai neatbilst. Papildus rotaļīgajam aspektam lietotājam ir izvēle katru dienu valkāt citu gredzenu.

Izklaide

Free Estonian

Izklaide Šajā unikālajā mākslas darbā Olga Raaga izmantoja igauņu laikrakstus no tā gada, kad automašīna tika sākotnēji ražota 1973. gadā. Nacionālās bibliotēkas dzeltenie laikraksti tika fotografēti, iztīrīti, pielāgoti un rediģēti, lai tos varētu izmantot projektā. Galīgais rezultāts tika uzdrukāts uz īpaša materiāla, ko izmanto automašīnām, un tas ilgst 12 gadus, un pieteikšanās prasīja 24 stundas. Brīvais igauņu valoda ir automašīna, kas pievērš uzmanību, apņemot cilvēkus ar pozitīvu enerģiju un nostalģiskām, bērnības emocijām. Tas aicina ikvienu zinātkāri un iesaistīties.

Jāšanas Komplekss

Emerald

Jāšanas Komplekss Visaptverošs arhitektūras un telpisko projektu attēls apvieno visas sešas ēkas, atklājot katras funkcionālo identitāti. Arēnu un staļļu paplašinātas fasādes, kas vērstas uz administratīvo salikto kodolu. Sešpusēja ēka kā kristāla režģis balstās koka rāmī tāpat kā kaklarotā. Sienas trīsstūri, kas dekorēti ar stikla izkliedi kā smaragda detaļas. Izliekta balta konstrukcija izceļ galveno ieeju. Fasāžu režģis ir arī daļa no iekšējās telpas, kur vide tiek uztverta caur caurspīdīgu tīmekli. Interjeri turpina koka konstrukciju tēmu, izmantojot elementu mērogu proporcionālākam cilvēka mērogam.

Skaļruņu Orķestris

Sestetto

Skaļruņu Orķestris Orķestru skaļruņu ansamblis, kas spēlē kopā kā īsti mūziķi. Sestetto ir daudzkanālu audio sistēma, kas ļauj atskaņot atsevišķus instrumentu celiņus atsevišķos skaļruņos ar dažādām tehnoloģijām un materiāliem, kas veltīti konkrētajam skaņas korpusam, starp tīru betonu, rezonējošiem koka skaņas dēļiem un keramikas ragiem. Dziesmu un partiju sajaukšana atkal notiek fiziski klausīšanās vietā, tāpat kā īstā koncertā. Sestetto ir ierakstītās mūzikas kamerorķestris. Sestetto tieši ražo tā dizaineri Stefano Ivans Scarascia un Francesco Shyam Zonca.

Kafejnīca

Perception

Kafejnīca Šī mazā siltā koka kafejnīca atrodas krustojuma stūrī, klusā apkaimē. Centralizētā atvērtās sagatavošanas zona nodrošina tīru un plašu barista snieguma pieredzi apmeklētājiem visur, kur atrodas bāra sēdeklis vai galda sēdeklis kafejnīcā. Griestu objekts ar nosaukumu "Ēnojošais koks" sākas no sagatavošanas zonas aizmugures, un tas aptver klientu zonu, lai padarītu visu šīs kafejnīcas atmosfēru. Tas dod neparastu telpisko efektu apmeklētājiem un kļūst arī par līdzekli cilvēkiem, kuri vēlas pazust domās ar kafijas garšu.