Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Hronometrs

Argo

Hronometrs Argo by Gravithin ir hronometrs, kura dizainu iedvesmojis sekstants. Tam par godu Argo kuģa mītiskajiem piedzīvojumiem ir iegravēts divkāršs ciparnīcu, kas pieejams divos toņos, dziļi zilajā un melnajā jūrā. Tās sirds pukst, pateicoties Šveices Ronda 705 kvarca kustībai, savukārt safīra stikls un spēcīgais 316L matētais tērauds nodrošina vēl lielāku pretestību. Tas ir arī 5ATM ūdensizturīgs. Pulkstenis ir pieejams trīs dažādās korpusa krāsās (zelta, sudraba un melnā krāsā), divos ciparnīcas toņos (dziļi zilajā un melnajā jūrā) un sešos siksnu modeļos, no diviem dažādiem materiāliem.

Interjera Dizains

Eataly

Interjera Dizains Eataly Toronto ir pielāgots mūsu augošās pilsētas niansēm, un tas ir paredzēts, lai veicinātu un papildinātu sociālās apmaiņas, izmantojot universālu lielisku itāļu ēdienu katalizatoru. Ir tikai iederīgi, ka tradicionālā un ilgstošā “passeggiata” ir Eataly Toronto dizaina iedvesmas pamatā. Šis mūžīgais rituāls redz, kā itāļi katru vakaru dodas uz galveno ielu un piazza, lai pastaigātos, socializētos un ik pa laikam apstātos bāros un veikalos. Šī pieredzes sērija prasa jaunu, intīmu ielu mērogu Bloor and Bay.

Sukulenta Īpaša Audzēšanas Kaste

Bloom

Sukulenta Īpaša Audzēšanas Kaste Bloom ir sulīga, īpaša augšanas kaste, kas darbojas kā stilīgas mājas mēbeles. Tas nodrošina perfektus sukulentu augšanas apstākļus. Produkta galvenais mērķis ir piepildīt vēlmi un audzināt to, kas dzīvo pilsētās, kur ir mazāk piekļuves zaļai videi. Pilsētas dzīve ikdienas dzīvē nāk ar daudziem izaicinājumiem. Tas liek cilvēkiem ignorēt viņu dabu. Bloom mērķis ir būt tiltam starp patērētājiem un viņu dabiskajām vēlmēm. Produkts nav automatizēts, tā mērķis ir palīdzēt patērētājam. Lietojumprogrammu atbalsts ļaus lietotājiem rīkoties ar saviem augiem, kas viņiem ļaus kopt.

Kapela

Coast Whale

Kapela Par šīs kapelas valodu kļuva valis bioniskā forma. Islandes krastā iesprūdis valis. Cilvēks var iekļūt savā ķermenī caur zemu zivtiņu un piedzīvot perspektīvu, kad valis skatās uz okeānu, kur cilvēkiem ir vieglāk atspoguļot novārtā atstāto vides degradāciju. Nesošā konstrukcija nokrīt pludmalē, lai nodrošinātu minimālu kaitējumu dabiskajai videi. Dabiski un videi draudzīgi materiāli padara šo projektu par tūristu galamērķi, kas prasa vides aizsardzību.

Pārveidojošās Riepas

T Razr

Pārveidojošās Riepas Tuvākajā laikā pie elektrības transporta attīstības uzplaukums ir pie durvīm. Kā auto detaļu ražotājs Maxxis turpina domāt, kā tas var izveidot praktiski pieejamu viedo sistēmu, kas varētu piedalīties šajā tendencē un pat palīdzēt to paātrināt. T Razr ir viela riepa, kas izstrādāta pēc vajadzības. Tā iebūvētie sensori aktīvi nosaka dažādus braukšanas apstākļus un sniedz aktīvus signālus, lai pārveidotu riepu. Palielinātie protektori izstiepjas un maina kontakta laukumu, reaģējot uz signālu, tādējādi uzlabojot vilces veiktspēju.

Tējas Pagatavošanas Līdzeklis

Grundig Serenity

Tējas Pagatavošanas Līdzeklis Serenity ir mūsdienīgs tējas pagatavošanas līdzeklis, kas koncentrējas uz dzīvespriecīgu lietotāju pieredzi. Projekts lielākoties koncentrējas uz estētiskiem elementiem un lietotāju pieredzi, jo galvenais mērķis liek produktam atšķirties no esošajiem. Tējas pagatavošanas ierīces doks ir mazāks nekā korpuss, kas ļauj produktam izskatīties virs zemes, kas rada unikālu identitāti. Nedaudz izliekts korpuss apvienojumā ar sagrieztām virsmām arī atbalsta produkta unikālo identitāti.