Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Optikas Uzstādīšana

Opx2

Optikas Uzstādīšana Opx2 ir optiska instalācija, kas pēta simbiozes attiecības starp dabu un tehnoloģiju. Attiecības, kurās raksti, atkārtošanās un ritms raksturo gan dabiskos veidojumus, gan skaitļošanas procesu operācijas. Instalāciju izcilā ģeometrija, īslaicīgā necaurredzamība un / vai blīvums ir līdzīgas parādībai, kad brauc ar kukurūzas lauku, vai izskaidrotas tehnoloģijā, apskatot bināro kodu. Opx2 veido sarežģītu ģeometriju un izaicina apjoma un telpas uztveri.

Projekta nosaukums : Opx2, Dizaineru vārds : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Klienta vārds : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optikas Uzstādīšana

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.