Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Luksusa Apavi

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksusa Apavi Džanluka Tamburini "sandales / formas dārgakmeņu" līnija, saukta par Conspiracy, tika dibināta 2010. gadā. Sazvērestības kurpes bez piepūles apvieno tehnoloģiju un estētiku. Papēži un zoles ir izgatavoti no tādiem materiāliem kā viegls aluminijs un titāns, kas ir veidoti skulpturālā formā. Pēc tam apavu siluetu izceļ pusdārgakmeņi un citi bagātīgi izrotājumi. Augstas tehnoloģijas un visprogresīvākie materiāli veido mūsdienīgu skulptūru, kurai ir sandales forma, bet kur joprojām ir redzams kvalificētu itāļu amatnieku pieskāriens un pieredze.

Projekta nosaukums : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Dizaineru vārds : Gianluca Tamburini, Klienta vārds : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Luksusa Apavi

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.