Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Albuma Vāka Māksla

Haezer

Albuma Vāka Māksla Hezers ir pazīstams ar savu stabilo basa skaņu, episkajiem pārtraukumiem ar labi noslīpētajiem efektiem. Tā ir tāda veida skaņa, kas nāk kā vienkārša deju mūzika, bet, rūpīgāk apskatot vai klausoties, jūs sāksit atklāt vairākus frekvenču līmeņus gatavajā izstrādājumā. Radošajai koncepcijai un izpildei izaicinājums bija simulēt audio pieredzi, kas pazīstama kā Haezer. Mākslas darba stils nepavisam nav tipisks deju mūzikas stils, tādējādi Hazeru padarot par sava žanra stilu.

Projekta nosaukums : Haezer , Dizaineru vārds : Chris Slabber, Klienta vārds : CS Design & Illustration.

Haezer  Albuma Vāka Māksla

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.