Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kristāla Gaismas Skulptūra

Grain and Fire Portal

Kristāla Gaismas Skulptūra Sastāvā no koka un kvarca kristāla, šajā organiskajā gaismas skulptūrā tiek izmantota ilgtspējīgi iegūta koksne no izturētas tīkkoka rezerves krājuma. Pēc tam gadu desmitiem ilgi saules, vēja un lietus ietekmē koks tiek veidots ar rokām, slīpēts, sadedzināts un pabeigts traukā, kurā var turēt LED apgaismojumu un kā dabisko difuzoru izmanto kvarca kristālus. Katrā skulptūrā tiek izmantoti 100% dabiski nemainīti kvarca kristāli, kas ir aptuveni 280 miljoni gadu veci. Tiek izmantotas dažādas koka apdares metodes, ieskaitot Shou Sugi Ban metodi, kur uguns tiek izmantota konservēšanai un kontrastējošai krāsai.

Projekta nosaukums : Grain and Fire Portal, Dizaineru vārds : Sunny Jackson, Klienta vārds : Sunny Jackson.

Grain and Fire Portal Kristāla Gaismas Skulptūra

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizains

Pārsteidzošs dizains. Labs dizains. Labākais dizains.

Labi dizaini rada vērtību sabiedrībai. Ikdienā mēs demonstrējam īpašu dizaina projektu, kas demonstrē dizaina izcilību. Šodien mēs ar prieku demonstrējam godalgotu dizainu, kas rada pozitīvas pārmaiņas. Mēs katru dienu parādīsim vairāk lielisku un iedvesmojošu dizainu. Pārliecinieties, ka apmeklējat mūs katru dienu, lai baudītu jaunus labus dizaina produktus un projektus no izcilākajiem dizaineriem visā pasaulē.