Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Lokšķēres

Nano Airy

Lokšķēres Nano gaisīgajā kērlinga mašīnā tiek izmantota novatoriska negatīvo jonu tehnoloģija. Ilgu laiku saglabā gludu tekstūru, mīksti spīdīgu čokurošanos. Kērlinga caurule ir pārklāta ar nanokeramikas pārklājumu, jūtas ļoti gluda. Tas maigi un ātri saliec matus ar negatīvo jonu siltu gaisu. Salīdzinot ar lokšķēres bez gaisa, jūs varat pabeigt, izmantojot maigāku matu kvalitāti. Produkta pamatkrāsa ir maiga, silta un tīri matēta balta, bet akcenta krāsa ir rozā zelta.

Projekta nosaukums : Nano Airy, Dizaineru vārds : Takako Yoshikawa, Klienta vārds : Takako Yoshikawa,Kasetu Souzou Inc..

Nano Airy Lokšķēres

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.