Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Restorāns

Xin Ming Yuen

Restorāns Ieeja ir kontrastējošu materiālu, struktūru un krāsu parāde. Reģistratūras zona ir mierīga komforta telpa. Labvēlīgos modeļos sastopamas rotaļīgas dekorācijas. Aiz muguras ir dinamiska joslas zona miera stāvoklī. Tradicionālā ķīniešu personāža Hui modeļa vadītās gaismas papildina futūrisma izjūtu. Ēdināšanas zona ir iet caur delikāti rotātu klostera klosteri. Rotāts ar ziedu, ogļhidrātu zivju attēliem, reljefiem vitrāžu ekrāniem un senajiem ārstniecības augu Bai Zi skapjiem, tas ir vizuāls ceļojums pa laiku un modes relikvijas.

Projekta nosaukums : Xin Ming Yuen, Dizaineru vārds : Monique Lee, Klienta vārds : Xin Ming Yuen.

Xin Ming Yuen Restorāns

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.