Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Iepakojums

Winetime Seafood

Iepakojums Winetime Seafood sērijas iepakojuma dizainam vajadzētu parādīt produkta svaigumu un uzticamību, tam vajadzētu labvēlīgi atšķirties no konkurentiem, tam jābūt harmoniskam un saprotamam. Izmantotās krāsas (zila, balta un oranža) rada kontrastu, uzsver svarīgus elementus un atspoguļo zīmola izvietojumu. Izstrādātā vienotā unikālā koncepcija atšķir sēriju no citiem ražotājiem. Vizuālās informācijas stratēģija ļāva noteikt sērijas produktu dažādību, un ilustrāciju izmantošana fotoattēlu vietā padarīja iepakojumu interesantāku.

Projekta nosaukums : Winetime Seafood, Dizaineru vārds : Olha Takhtarova, Klienta vārds : SOT B&D.

Winetime Seafood Iepakojums

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.