Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Apdrukāts Tekstils

The Withering Flower

Apdrukāts Tekstils Vīkstošais zieds ir ziedu tēla spēka svinības. Zieds ir populārs priekšmets, kas ķīniešu literatūrā rakstīts kā personifikācija. Pretstatā ziedoša zieda popularitātei pūdošā zieda attēli bieži tiek saistīti ar jinx un tabu. Kolekcijā apskatīts, kas veido sabiedrības uztveri par to, kas ir cildens un nožēlojams. Izstrādāts no 100 līdz 200 cm garenām tilla kleitām un sietspiedes drukāšanai uz caurspīdīgiem acu audumiem, tekstilizstrādājumu tehnika ļauj izdrukām palikt necaurspīdīgām un elastīgām uz acs, radot izdruku izskatu gaisā.

Projekta nosaukums : The Withering Flower, Dizaineru vārds : Tsai Jung Chiang, Klienta vārds : Angela Chiang.

The Withering Flower Apdrukāts Tekstils

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.