Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kalendārs

NISSAN Calendar 2013

Kalendārs Katru gadu Nissan ražo kalendāru ar sava zīmola etiķetes tēmu “Aizraušanās atšķirībā no jebkura cita”. 2013. gada versija ir piepildīta ar acu atvēršanu un unikālām idejām un attēliem sadarbības rezultātā ar deju glezniecības mākslinieku “SAORI KANDA”. Visi attēli kalendārā ir deju gleznošanas mākslinieces SAORI KANDA darbi. Viņa iedvesmu, ko deva Nissan transportlīdzeklis, viņa iemiesoja gleznās, kuras bija tieši uzzīmētas uz horizontāla aizkara, kas novietots studijā.

Projekta nosaukums : NISSAN Calendar 2013, Dizaineru vārds : E-graphics communications, Klienta vārds : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalendārs

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.