Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Adapteru Sistēma Profesionālai Filmēšanai

NiceDice

Adapteru Sistēma Profesionālai Filmēšanai NiceDice-System ir pirmais daudzfunkcionālais adapteris kameru industrijā. Tas padara to diezgan patīkami piestiprināt aprīkojumu ar dažādiem dažādu zīmolu montāžas standartiem - piemēram, gaismas, monitorus, mikrofonus un raidītājus - kamerām tieši tādā veidā, kādā tām jābūt atbilstoši situācijai. Pat jaunus izstrādājošos montāžas standartus vai nesen iegādāto aprīkojumu var viegli integrēt ND-sistēmā, vienkārši iegūstot jaunu adapteri.

Gaismeklis

vanory Estelle

Gaismeklis Estelle apvieno klasisko dizainu cilindriska, ar rokām darināta stikla korpusa formā ar novatorisku apgaismojuma tehnoloģiju, kas rada trīsdimensiju apgaismojuma efektus uz tekstila abažūra. Apzināti izstrādāta, lai apgaismojuma noskaņas pārvērstu emocionālā pieredzē, Estelle piedāvā bezgalīgu dažādu statisku un dinamisku noskaņu klāstu, kas rada visdažādākās krāsas un pārejas, ko kontrolē, izmantojot gaismekļa skārienpaneli vai viedtālruņa lietotni.

Galds

la SINFONIA de los ARBOLES

Galds Galds la SINFONIA de los ARBOLES ir dzejas meklējumi dizainā... Mežs no zemes ir kā kolonnas, kas izgaist debesīs. Mēs nevaram tos redzēt no augšas; mežs no putna lidojuma atgādina gludu paklāju. Vertikālisms kļūst par horizontāli un joprojām paliek vienots savā dualitātē. Tāpat galds la SINFONIA de los ARBOLES atgādina koku zarus, kas veido stabilu pamatu smalkai darba virsmai, kas izaicina gravitācijas spēku. Tikai šur tur saules stari pazib koku zaros.

Apgaismojums

Mondrian

Apgaismojums Piekares lampa Mondrian sasniedz emocijas, izmantojot krāsas, apjomus un formas. Nosaukums noved pie tā iedvesmas, gleznotāja Mondriana. Tā ir piekares lampa ar taisnstūra formu horizontālā asī, ko veido vairāki krāsaina akrila slāņi. Lampai ir četri dažādi skati, izmantojot mijiedarbību un harmoniju, ko rada šai kompozīcijai izmantotās sešas krāsas, kur formu pārtrauc balta līnija un dzeltens slānis. Mondrian izstaro gaismu gan uz augšu, gan uz leju, radot izkliedētu, neinvazīvu apgaismojumu, ko regulē ar regulējamu bezvadu tālvadības pulti.

Hanteles Rokturis

Dbgripper

Hanteles Rokturis Šis ir drošs un labi noturīgs fitnesa rīks visu vecumu cilvēkiem. Mīksts pieskāriena pārklājums uz virsmas, kas nodrošina zīdainu sajūtu. Izgatavots no 100% pārstrādājama silikona ar īpašu materiāla formulu, kas rada 6 dažādus cietības līmeņus, ar dažādu izmēru un svaru, nodrošina izvēles saķeres spēka apmācību. Rokas satvērējs var ietilpt arī noapaļotajā robā abās hanteles stieņa pusēs, pievienojot tam svaru roku muskuļu trenēšanai līdz pat 60 dažādu spēka kombināciju veidiem. Uzkrītošās krāsas no gaišas līdz tumšai, norāda izturību un svaru no gaišas līdz smagai.

Vāze

Canyon

Vāze Ar rokām darinātā ziedu vāze tika izgatavota, izmantojot 400 dažādu biezumu precīzas lāzergriešanas lokšņu metāla gabalus, saliekot slāni pa slānim un metinot pa gabalu, demonstrējot māksliniecisku ziedu vāzes skulptūru, kas attēlota detalizētā kanjona rakstā. Metāla slāņi parāda kanjona sekcijas faktūru, palielinot arī scenārijus ar atšķirīgu vidi, radot neregulāri mainīgas dabiskās tekstūras efektus.