Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Interjera Dizains

Eataly

Interjera Dizains Eataly Toronto ir pielāgots mūsu augošās pilsētas niansēm, un tas ir paredzēts, lai veicinātu un papildinātu sociālās apmaiņas, izmantojot universālu lielisku itāļu ēdienu katalizatoru. Ir tikai iederīgi, ka tradicionālā un ilgstošā “passeggiata” ir Eataly Toronto dizaina iedvesmas pamatā. Šis mūžīgais rituāls redz, kā itāļi katru vakaru dodas uz galveno ielu un piazza, lai pastaigātos, socializētos un ik pa laikam apstātos bāros un veikalos. Šī pieredzes sērija prasa jaunu, intīmu ielu mērogu Bloor and Bay.

Kapela

Coast Whale

Kapela Par šīs kapelas valodu kļuva valis bioniskā forma. Islandes krastā iesprūdis valis. Cilvēks var iekļūt savā ķermenī caur zemu zivtiņu un piedzīvot perspektīvu, kad valis skatās uz okeānu, kur cilvēkiem ir vieglāk atspoguļot novārtā atstāto vides degradāciju. Nesošā konstrukcija nokrīt pludmalē, lai nodrošinātu minimālu kaitējumu dabiskajai videi. Dabiski un videi draudzīgi materiāli padara šo projektu par tūristu galamērķi, kas prasa vides aizsardzību.

Gaismas Portāls Nākotnes Dzelzceļa Pilsēta

Light Portal

Gaismas Portāls Nākotnes Dzelzceļa Pilsēta Gaismas portāls ir Yibin ātrgaitas dzelzceļa pilsētas ģenerālplāns. Dzīvesveida reforma iesaka visu vecumu visu gadu. Blakus Yibin ātrgaitas dzelzceļa stacijai, kas darbojās kopš 2019. gada jūnija, Yibin Grenlandes centrs sastāv no 160 m augstiem jauktas lietošanas Twin Towers, kas arhitektūru un dabu apvieno ar 1 km garu ainavu bulvāri. Yibin ir bijusi vairāk nekā 4000 gadu ilga vēsture, kurā uzkrāta gudrība un kultūra, tāpat kā upes nogulumi iezīmēja Yibin attīstību. Dvīņu torņi kalpo kā viegls portāls, lai vadītu apmeklētājus, kā arī orientieris, lai iedzīvotāji varētu pulcēties.

Zobārstniecības Klīnika

Clinique ii

Zobārstniecības Klīnika Clinique ii ir privāta ortodontijas klīnika viedokļu līderim un spīdeklim, kurš savā disciplīnā pielieto un pēta vismodernākās tehnikas un materiālus. Arhitekti iecerēja implantāta koncepciju, kuras pamatā ir ortodontiska augstas precizitātes medicīnas ierīču tipiska izmantošana kā dizaina princips visā telpā. Iekšējo sienu virsmas un mēbeles nemanāmi saplūst baltā apvalkā ar dzeltenu korianu, kurā tiek implantētas vismodernākās medicīnas tehnoloģijas.

Viduslaiku Pārdomātais Kultūras Centrs

Medieval Rethink

Viduslaiku Pārdomātais Kultūras Centrs Viduslaiku Rethink bija atbilde uz privātu komisiju, lai izveidotu kultūras centru nelielam neizpaužamam ciemam Guandunas provincē, kas datēts ar 900 gadiem pirms Dziesmu dinastijas. Četru stāvu, 7000 kv.m. attīstības centrā ir sena klinšu veidošanās, kas pazīstama kā Ding Qi akmens, kas ir ciema izcelsmes simbols. Projekta koncepcijas pamatā ir senā ciemata vēstures un kultūras demonstrēšana, vienlaikus sasaistot veco un jauno. Kultūras centrs ir sena ciema atkārtota interpretācija un pārveidošana mūsdienu arhitektūrā.

Tirdzniecības Centrs

Feiliyundi

Tirdzniecības Centrs Labs dizaina darbs pamudinās cilvēku emocijas. Dizainers izlec no tradicionālā stila atmiņas un piešķir jaunu pieredzi krāšņajā un futūristiskajā telpas struktūrā. Ieskaujošā ekoloģisma pieredzes zāle tiek būvēta, rūpīgi izkārtojot mākslinieciskās instalācijas, nodrošinot skaidru telpas kustību un dekoratīvu virsmu, ko bruģē materiāli un krāsas. Būt tajā ir ne tikai atgriešanās dabā, bet arī izdevīgs ceļojums.