Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Birojs

Dunyue

Birojs Sarunu procesa laikā dizaineri ļauj dizainam ne tikai telpisko interjera sadalījumu, bet pilsētas / telpas / cilvēku savienojumu kopā, lai zemu taustiņu vide un telpa pilsētā nekonfliktētu, dienas laiks ir slēpta fasāde uz ielas, naktī. Tad tā kļūst par stikla gaismas kārbu pilsētā.

Ēdamistaba

Elizabeth's Tree House

Ēdamistaba Parādot arhitektūras lomu dziedināšanas procesā, Elizabetes koka nams ir jauns pusdienu paviljons terapeitiskās nometnes vajadzībām Kildare. Kalpojot bērniem, kuri atveseļojas no nopietnām slimībām, ozola meža vidū telpa veido koka oāzi. Dinamiskā, bet funkcionālā koka diagrid sistēma ietver izteiksmīgu jumtu, plašu stiklojumu un krāsainu lapegles apšuvumu, radot interjera ēdamistabas telpu, kas veido dialogu ar apkārtējo ezeru un mežu. Dziļa saikne ar dabu visos līmeņos veicina lietotāja komfortu, relaksāciju, dziedināšanu un apburti.

Multi Komerciālas Telpas

La Moitie

Multi Komerciālas Telpas Projekta La Moitie nosaukums cēlies no puses franču valodas tulkojuma, un dizains to precīzi atspoguļo līdzsvarā, kas panākts starp pretējiem elementiem: kvadrātu un apli, gaišo un tumšo. Ņemot vērā ierobežoto vietu, komanda mēģināja izveidot savienojumu un sadalījumu starp abām atsevišķām mazumtirdzniecības vietām, izmantojot divas pretējas krāsas. Kaut arī robeža starp rozā un melno zonu ir skaidra, tomēr arī no dažādām perspektīvām ir neskaidra. Virpuļveida kāpnes, daļēji rozā un daļēji melnas, ir novietotas veikala centrā un nodrošina.

Medicīnas Skaistumkopšanas Centrs

LaPuro

Medicīnas Skaistumkopšanas Centrs Dizains ir kas vairāk nekā laba estētika. Tas ir veids, kā telpa tiek izmantota. Medicīnas centrā ir integrēta forma un funkcija kā viena. Izprotiet lietotāju prasības un dodiet viņiem pieredzi par visiem smalkajiem pieskārieniem apkārtējā vidē, kas jūtas atvieglojoši un patiesi gādīgi. Dizains un jaunā tehnoloģiju sistēma nodrošina risinājumus lietotājam un ir viegli pārvaldāmi. Ņemot vērā veselību, labklājību un medicīnu, centrs pieņēma videi draudzīgus materiālus un uzraudzīja būvniecības procesu. Visi elementi ir integrēti dizainā, kur tas ir patiesi piemērots lietotājiem.

Mājas Arhitektūras Dizains

Bienville

Mājas Arhitektūras Dizains Šīs darba ģimenes loģistika prasīja, lai viņi ilgu laiku atrastos mājās telpās, kas papildus darbam un skolai kļuva par traucējumiem viņu labsajūtai. Viņi, tāpat kā daudzas ģimenes, sāka domāt, vai ir nepieciešams pārcelties uz priekšpilsētu, apmainoties tuvumam ar pilsētas ērtībām pret lielāku sētu, lai palielinātu piekļuvi āram. Tā vietā, lai pārvietotos tālu prom, viņi nolēma uzcelt jaunu māju, kurā būtu jāpārdomā mājas iekštelpu ierobežojumi nelielā pilsētas daudzdzīvokļu mājā. Projekta organizatoriskais princips bija izveidot pēc iespējas vairāk piekļuves āra no koplietošanas telpām.

Kāzu Kapela

Cloud of Luster

Kāzu Kapela Spīduma mākonis ir kāzu kapela, kas atrodas kāzu ceremoniju zālē Himeji pilsētā, Japānā. Dizains mēģina tulkot moderno kāzu ceremonijas garu fiziskajā telpā. Visa kapela ir balta, mākoņa forma gandrīz pilnībā apņemta izliektā stiklā, atverot to apkārtējam dārzam un ūdens baseinam. Kolonnas ir papildinātas ar hiperbolisko kapitālu, piemēram, galvas, gludi savienojot tās ar minimālistiskiem griestiem. Kapelas ligzda baseina pusē ir hiperboliska līkne, kas ļauj visai struktūrai parādīties tā, it kā tā peld uz ūdens un akcentētu tās vieglumu.