Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Fotogrāfiju Sērijas

U15

Fotogrāfiju Sērijas Mākslinieku projektā tiek izmantotas U15 ēkas iespējas, lai radītu asociāciju ar kolektīvās iztēlē esošajiem dabas elementiem. Izmantojot ēkas konstrukciju un tās daļas, kā tās krāsas un formas, viņi mēģina izsaukt specifiskākas vietas, piemēram, Ķīnas akmens mežu, Amerikas Velna torni, kā vispārīgas dabiskas ikonas, piemēram, ūdenskritumus, upes un akmeņainas nogāzes. Lai katrā attēlā piešķirtu atšķirīgu interpretāciju, mākslinieki ēku pēta, izmantojot minimālisma pieeju, izmantojot dažādus leņķus un perspektīvas.

Vietne

Travel

Vietne Dizains tika izmantots minimālisma stilā, lai nepārslogotu lietotāja pieredzi ar nevajadzīgu informāciju. Ceļojumu nozarē ir ļoti grūti izmantot minimālisma stilu, jo paralēli vienkāršam un skaidram dizainam lietotājam ir jāsaņem pilnīga informācija par savu ceļojumu, un to nav viegli apvienot.

Firmas

Leman Jewelry

Firmas Leman Jewelry jaunās identitātes vizuālais risinājums bija pilnīgi jauna sistēma, lai pakļautu greznību, izsmalcinātu, tomēr izsmalcinātu un minimālu sajūtu. Jaunais logotips, kuru iedvesmojis Leman darba process, viņu haute couture dizaina pakalpojums, izstrādājot visas dimanta formas, kas apņem zvaigznes vai dzirksti simbolu, izveido izsmalcinātu simbolu un atkārto arī dimanta spīdošo efektu. Pēc tam visi nodrošinājuma materiāli tika izgatavoti ar augstas kvalitātes detaļām, lai izceltu un bagātinātu visu jauno zīmola vizuālo elementu greznību.

Mūzikas Ieteikumu Pakalpojums

Musiac

Mūzikas Ieteikumu Pakalpojums Musiac ir muzikāls ieteikumu dzinējs, izmantojiet aktīvu līdzdalību, lai atrastu precīzas iespējas tā lietotājiem. Tā mērķis ir ierosināt alternatīvas saskarnes, lai izaicinātu algoritma autokrātiju. Informācijas filtrēšana ir kļuvusi par neizbēgamu meklēšanas metodi. Tomēr tas rada atbalss kameras efektus un ierobežo lietotājus viņu komforta zonā, stingri ievērojot viņu vēlmes. Lietotāji kļūst pasīvi un pārtrauc apšaubīt mašīnas piedāvātās iespējas. Pavadot laiku, lai pārskatītu iespējas, var pieaugt milzīgas bioizmaksas, bet tieši centieni rada jēgpilnu pieredzi.

Šķidrums

GuJingGong

Šķidrums Cilvēku nodotie kultūras stāsti ir uzrādīti uz iesaiņojuma, un pūķu dzeršanas paraugi ir rūpīgi izstrādāti. Pūķis tiek cienīts Ķīnā un simbolizē labvēlību. Ilustrācijā Pūķis iznāk dzert. Tā kā to piesaista vīns, tas svārstās ap vīna pudeli, pievienojot tādus tradicionālos elementus kā Ksjaņjuna, pils, kalns un upe, kas apstiprina leģendu par Gujingas cieņas vīnu. Pēc kastes atvēršanas būs kārtis papīra ar attēliem, lai pēc atvēršanas kastei būtu kopējais displeja efekts.

Wayfinding Sistēma

Airport Bremen

Wayfinding Sistēma Augsta kontrasta moderns dizains un skaidra informācija Hirarchie atšķir jauno sistēmu. Orientēšanās sistēma darbojas ātri un sniegs pozitīvu ieguldījumu pakalpojumu kvalitātē, ko atļauj lidosta. Svarīgākais līdzeklis blakus jauna fonta, atšķirīga bultas elementa izmantošanai ir dažādu, augsta kontrasta krāsu ieviešana. Tas jo īpaši attiecās uz funkcionāliem un psiholoģiskiem aspektiem, piemēram, labu redzamību, lasāmību un bez šķēršļiem reģistrētu informāciju. Tiek izmantoti jauni alumīnija korpusi ar mūsdienīgu, optimizētu LED apgaismojumu. Tika pievienoti apzīmējumu torņi.