Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tēja

Seven Tea House

Tēja Tējas zāles zīmols, tējas izliešanas un izkaisīšanas tēlu uztverot brīvi un nesteidzīgi, tējas pagatavošanas procesa jēdzienu, stipru vai vāju, neprognozējami pārveidojot par tējas krāsošanas elementu tējas degustācijas laikā. Ikdienas šarms, ņemot tēju kā tinti un izmantojot pirkstu kā pildspalvu, skicējot tējas zāles ģimenes plašo prātu, kas paveras ar ainavu. Oriģinālais iepakojuma dizains rada mājīgu atmosfēru, ar tēju paužot patīkamo dzīves laiku.

Zīmola Reklamēšana

Project Yellow

Zīmola Reklamēšana Projekts Dzeltens ir visaptverošs mākslas projekts, kas konstruē All is Yellow vizuālo koncepciju. Atbilstoši galvenajam redzējumam dažādās pilsētās tiks izgatavoti lieli āra displeji, un vienlaikus tiks veidota virkne kultūras un radošo atvasinājumu. Projektam Dzeltenais kā vizuālais IP ir pārliecinošs vizuālais attēls un enerģētiskā krāsu shēma, lai veidotu vienotu galveno redzējumu, kas padara cilvēkus neaizmirstamus. Piemērots liela mēroga reklamēšanai tiešsaistē un bezsaistē, kā arī vizuālu atvasinājumu iznākšanai, tas ir unikāls dizaina projekts.

Vizuālais Ip Dizains

Project Yellow

Vizuālais Ip Dizains Projekts Dzeltens ir visaptverošs mākslas projekts, kas konstruē All is Yellow vizuālo koncepciju. Atbilstoši galvenajam redzējumam dažādās pilsētās tiks izgatavoti lieli āra displeji, un vienlaikus tiks veidota virkne kultūras un radošo atvasinājumu. Projektam Dzeltenais kā vizuālais IP ir pārliecinošs vizuālais attēls un enerģētiskā krāsu shēma, lai veidotu vienotu galveno redzējumu, kas padara cilvēkus neaizmirstamus. Piemērots liela mēroga reklamēšanai tiešsaistē un bezsaistē, kā arī vizuālu atvasinājumu iznākšanai, tas ir unikāls dizaina projekts.

Zīmola Identitātes Pārveidošana

InterBrasil

Zīmola Identitātes Pārveidošana Iedvesma zīmola pārdomai un pārveidošanai bija modernizācijas un integrācijas izmaiņas uzņēmuma kultūrā. Sirds dizains vairs nevarētu būt ārpus zīmola, iedvesmojot partnerību gan iekšēji ar darbiniekiem, gan arī ar klientiem. Integrēta savienība starp ieguvumiem, saistībām un pakalpojumu kvalitāti. Sākot no formas līdz krāsām, jaunais dizains integrēja sirdi B un veselības krustu T. Divos vārdos, kas savienoti pa vidu, logotips izskatās kā viens vārds, viens simbols, kas R un B savieno sirds.

Zīmola Dizains

EXP Brasil

Zīmola Dizains EXP Brasil zīmola dizains ir veidots no uzņēmuma vienotības un partnerības principiem. Atsevišķu tehnoloģiju un dizaina apvienošana projektos tāpat kā biroja dzīvē. Tipogrāfijas elements atspoguļo šī uzņēmuma savienību un spēku. X burta dizains ir ciets un integrēts, taču ļoti viegls un tehnoloģisks. Šis zīmols atspoguļo studijas dzīvi ar burtiem saturošiem elementiem gan pozitīvajā, gan negatīvajā telpā, kas vieno cilvēkus un dizainu, individuālu un kolektīvu, vienkāršu, tehnoloģisku, vieglu un izturīgu, profesionālu un personisku.

Sākuma Nosaukums

Pop Up Magazine

Sākuma Nosaukums Projekts bija ceļojums, lai abstrakti un plūstoši izpētītu Escape jautājumus (tēma 2019. gadam), parādot izmaiņas, jaunas lietas un sekas. Visi vizuālie attēli ir tīri un ērti skatāmi, kas kontrastē ar nepatīkamo realitāti, kas rodas no bēgšanas akta. Dizains pastāvīgi mainās, un animācijas morfējošās formas attēlo atkārtotas adaptācijas darbību, ko izraisa kaut kāda veida situācija. Bēgšanai ir dažādas nozīmes, interpretācijas, un viedoklis atšķiras no rotaļīgas līdz nopietnai.