Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Logotips

N&E Audio

Logotips N&E logotipa pārprojektēšanas laikā N, E apzīmē dibinātāju Nelsona un Edisona vārdu. Tātad viņa integrēja N & E un skaņas viļņu formas rakstzīmes, lai izveidotu jaunu logotipu. Rokdarbs HiFi ir unikāls un profesionāls pakalpojumu sniedzējs Honkongā. Viņa paredzēja prezentēt augstas klases profesionālo zīmolu un radīt ļoti nozīmīgu nozarei. Viņa cer, ka cilvēki var saprast, ko nozīmē logotips, kad viņi to aplūko. Kloriss sacīja, ka logotipa izveides izaicinājums ir tas, kā atvieglot N un E burtu atpazīšanu, neizmantojot pārāk sarežģītu grafiku.

Vietne

Upstox

Vietne Iepriekš Upstox RKSV meitasuzņēmums ir tiešsaistes akciju tirdzniecības platforma. Atšķirīgi produkti, kas izstrādāti tirgotājiem un nespeciālistiem, ir viens no spēcīgākajiem Upstox USP, kā arī tā brīvās tirdzniecības mācību platforma. Visa stratēģija un zīmols tika konceptualizēts projektēšanas posmā Lollypop studijā. Padziļināti konkurenti, lietotāji un tirgus izpēte palīdzēja piedāvāt risinājumus, kas vietnei radīja diskrētu identitāti. Dizaini tika izveidoti interaktīvi un intuitīvi, izmantojot pielāgotas ilustrācijas, animācijas un ikonas, tādējādi palīdzot pārvarēt uz datu balstītas vietnes monotoniju.

Tīmekļa Lietojumprogramma

Batchly

Tīmekļa Lietojumprogramma Batchly SaaS balstīta platforma ļauj Amazon Web Services (AWS) klientiem samazināt izmaksas. Produkta tīmekļa lietotnes dizains ir unikāls un pievilcīgs, jo tas ļauj lietotājam veikt dažādas funkcijas no viena punkta, neizejot no lapas, kā arī apsver iespēju nodrošināt visu administratoriem svarīgo informāciju no putna lidojuma. Uzmanība tika pievērsta arī produkta iepazīstināšanai ar tās tīmekļa vietni, un tas ir paredzēts, lai pats sazinātos ar savu USP pirmajās 5 sekundēs. Šeit izmantotās krāsas ir spilgtas, un ikonas un ilustrācijas palīdz vietni padarīt interaktīvu.

Balvas Pasniegšana

Awards show

Balvas Pasniegšana Šī svētku skatuve tika veidota ar unikālu izskatu, un tai bija nepieciešama mūzikas šova un vairāku dažādu balvu prezentāciju elastība. Komplekta gabali tika iekšēji apgaismoti, lai veicinātu šo elastību, un komplekta sastāvā bija lidojoši elementi, kas tika izlidoti izrādes laikā. Šī bija bezpeļņas organizācijas prezentācija un gada balvu pasniegšanas ceremonija.

Pudele

North Sea Spirits

Pudele Pudeles „North Sea Spirits” dizains ir iedvesmots no Sylt unikālās dabas, un tajā ir iekļauta šīs vides tīrība un skaidrība. Atšķirībā no citām pudelēm Ziemeļjūras spirāles ir pilnībā pārklātas ar krāsainu virsmas pārklājumu. Logotipā ir Stranddistel - zieds, kas eksistē tikai Kampenā / Syltā. Katru no 6 aromātiem nosaka viena īpaša krāsa, savukārt 4 dzērienu sajaukuma saturs ir identisks pudeles krāsai. Virsmas pārklājums nodrošina mīkstu un siltu sajūtu, un svars palielina vērtības uztveri.

Vinila Ieraksts

Tropical Lighthouse

Vinila Ieraksts Pēdējie 9 ir mūzikas emuārs bez žanra ierobežojumiem; tā iezīme ir piliena formas vāks un savienojums starp vizuālo komponentu un mūziku. Pēdējās 9 rada mūzikas kompilācijas, no kurām katra satur galveno mūzikas tēmu, kas atspoguļota vizuālajā koncepcijā. Tropiskā bāka ir 15. sērijas kompilācija. Projektu iedvesmoja tropisko mežu skaņas, un galvenā iedvesma ir mākslinieka un mūziķa Mtendere Mandowa mūzika. Šī projekta ietvaros tika izstrādāts vāks, reklāmas video un vinila disku iepakojums.