Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Darbvirsmas Instalēšana

Wood Storm

Darbvirsmas Instalēšana Wood Storm ir darbvirsmas instalācija vizuālai baudīšanai. Gaisa plūsmas turbulenci reālu padara koka aizkars, ko pastiprina ar gaismu, kas no apakšas izmesta pasaulei bez gravitācijas. Instalācija uzvedas kā bezgalīga dinamiska cilpa. Tas virza redzes līniju ap to, lai meklētu sākuma vai beigu punktu, jo auditorija patiesībā dejo ar vētru.

Interaktīvās Instalācijas

Falling Water

Interaktīvās Instalācijas Krītošais ūdens ir interaktīvu instalāciju komplekts, kas lietotājiem ļauj mainīt skrējiena ceļu ap kubu vai klucīšiem. Klucīšu un fāzētu strautu kombinācija rada statiska objekta un dinamiskas ūdens plūsmas kontrastu. Straumi var vilkt, lai redzētu, kā darbojas krelles, vai vienkārši novietot uz galda kā sasaluša ūdens ainu. Pērles tiek uzskatītas arī par vēlmēm, ko cilvēki izdara katru dienu. Vēlēšanām vajadzētu būt ķēdēm un mūžīgi skriet kā ūdenskritumam.

Rāmja Uzstādīšana

Missing Julie

Rāmja Uzstādīšana Šis dizains parāda rāmja uzstādīšanu un saskarni starp iekštelpām un āru, vai arī gaismas un ēnas. Tas sniedz izteiksmi, kamēr cilvēki, kas raugās ārpus kadra, gaida, kad kāds atgriezīsies. Dažādu veidu un izmēru stikla sfēras tiek izmantotas kā vēlmju un asaru simbols, lai norādītu uz emociju, kas, iespējams, slēpjas iekšpusē. Tērauda rāmis un kastes nosaka emociju robežu. Cilvēka sniegtā emocija var atšķirties no uztveres, tāpat kā attēli sfērās ir otrādi.

Ziedu Statīvs

Eyes

Ziedu Statīvs Eyes ir ziedu statīvs visiem gadījumiem. Ovālais korpuss ir zelta folija un neregulāras atveres kā cilvēka acis, kas vienmēr meklē brīnišķīgas lietas Mātes dabā. Statīvs uzvedas kā filozofs. Tas lolo dabisko skaistumu un parāda visu pasauli pirms vai pēc tam, kad jūs to iededzat.

Maska

Billy Julie

Maska Šis dizains ir iedvesmots no mikroizteiksmes. Dizainers izvēlas Biliju un Džūliju divu veidu daudzpersonībām. Sarežģītie elementi tiek izveidoti, kāpnēm līdzīgas ģeometrijas orientāciju parametriski pielāgojot, pamatojoties uz sapinušos līkni ar starpsienām. Šī saskarne un tulks ir izveidots, lai cilvēki pārbaudītu savu sirdsapziņu.