Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Utopia

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Šajā kolekcijā Yina Hwang galvenokārt iedvesmoja formas, kas ir simetriskas un asimetriskas ar pazemes mūzikas kultūras pieskārienu. Viņa kolekcionēja šo kolekciju, balstoties uz savu centrālo momentu, kurā viņš sevi apskāva, lai izveidotu funkcionālu, tomēr abstraktu apģērbu un aksesuāru kolekciju, lai iemiesotu stāstu par savu pieredzi. Katra projekta apdruka un audums ir oriģināls, un audumu pamatnei viņa galvenokārt izmantoja PU ādu, satīnu, Power Mash un spandeksu.

Kaklarotu Un Auskaru Komplekts

Ocean Waves

Kaklarotu Un Auskaru Komplekts Okeāna viļņu kaklarota ir skaists mūsdienu rotaslietu elements. Dizaina galvenā iedvesma ir okeāns. Kaklarotā ir ietverti galvenie elementi - tā plašums, vitalitāte un tīrība. Dizaineris ir izmantojis labu zilās un baltās krāsas līdzsvaru, lai parādītu okeāna izšļakstīto redzējumu. Tas ir roku darbs no 18K baltā zelta un radzēm ar dimantiem un zilo safīru. Kaklarota ir diezgan liela, tomēr smalka. Tas ir izstrādāts, lai atbilstu visiem tērpu veidiem, taču ir vairāk piemērots, lai pārī savienotu ar kakla izgriezumu, lai tas nepārklājas.

Apdrukāts Tekstils

The Withering Flower

Apdrukāts Tekstils Vīkstošais zieds ir ziedu tēla spēka svinības. Zieds ir populārs priekšmets, kas ķīniešu literatūrā rakstīts kā personifikācija. Pretstatā ziedoša zieda popularitātei pūdošā zieda attēli bieži tiek saistīti ar jinx un tabu. Kolekcijā apskatīts, kas veido sabiedrības uztveri par to, kas ir cildens un nožēlojams. Izstrādāts no 100 līdz 200 cm garenām tilla kleitām un sietspiedes drukāšanai uz caurspīdīgiem acu audumiem, tekstilizstrādājumu tehnika ļauj izdrukām palikt necaurspīdīgām un elastīgām uz acs, radot izdruku izskatu gaisā.

Gredzens

Arch

Gredzens Dizainers iedvesmu iegūst no arkas struktūru un varavīksnes formas. Lai izveidotu vienotu trīsdimensiju formu, tiek apvienoti divi motīvi - arkas forma un piliena forma. Apvienojot minimālas līnijas un formas un izmantojot vienkāršus un izplatītus motīvus, rezultāts ir vienkāršs un elegants gredzens, kas tiek izgatavots drosmīgs un rotaļīgs, nodrošinot vietu enerģijas un ritma plūdumam. No dažādiem leņķiem mainās gredzena forma - kritiena forma tiek apskatīta no priekšējā leņķa, arkas forma tiek apskatīta no sānu leņķa, bet krusts - no augšējā leņķa. Tas valkātājam nodrošina stimulāciju.

Gredzens

Touch

Gredzens Ar vienkāršu žestu pieskāriena darbība rada bagātīgas emocijas. Izmantojot Touch gredzenu, dizainera mērķis ir nodot šo silto un bezveidīgo sajūtu ar aukstu un cietu metālu. 2 līknes ir savienotas, veidojot gredzenu, kas liek domāt, ka 2 cilvēki tur rokās. Gredzens maina savu malu, kad tā pozīcija tiek pagriezta uz pirksta un apskatīta no dažādiem leņķiem. Kad savienotās daļas ir novietotas starp pirkstiem, gredzens parādās dzeltenā vai baltā krāsā. Kad savienotās detaļas ir novietotas uz pirksta, jūs varat baudīt gan dzelteno, gan balto krāsu.

Strukturālais Gredzens

Spatial

Strukturālais Gredzens Dizains ietver metāla rāmja struktūru, kurā drūmais tiek turēts tādā veidā, ka tiek uzsvērts gan akmens, gan metāla rāmja struktūra. Konstrukcija ir diezgan atvērta un pārliecinās, ka akmens ir dizaina zvaigzne. Druzy neregulārā forma un metāla bumbiņas, kas satur struktūru kopā, piešķir dizainam nelielu maigumu. Tas ir drosmīgs, nervozs un valkājams.