Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kulons

Eternal Union

Kulons Profesionālās vēsturnieces Olgas Jatskaeres mūžīgā savienība, kas nolēma sākt jaunu rotaslietas dizainera karjeru, izskatās vienkārša, bet pilna jēgas. Daži tajā atradīs ķeltu rotaslietu pieskārienu vai pat Herakles mezglu. Gabals attēlo vienu bezgalīgu formu, kas izskatās kā divas savstarpēji savienotas formas. Šis efekts tiek radīts, izmantojot režģim līdzīgas līnijas, kas ir iegravētas pa gabalu. Citiem vārdiem sakot, abi ir savstarpēji saistīti kā viens, un viens ir abu savienojums.

Rotaslietu Kolekcija

Ataraxia

Rotaslietu Kolekcija Apvienojumā ar modi un modernajām tehnoloģijām projekta mērķis ir radīt rotaslietas, kas vecos gotikas elementus var pārveidot jaunā stilā, apspriežot tradicionālās iespējas mūsdienu kontekstā. Interesējoties par to, kā gotikas vibrācijas ietekmē auditoriju, projekts ar rotaļīgas mijiedarbības palīdzību mēģina provocēt unikālu individuālo pieredzi, izpētot dizaina un valkātāja attiecības. Sintētiskie dārgakmeņi kā zemāks eko-nospiedumu materiāls tika sagriezti neparasti līdzenās virsmās, lai krāsas krāsotu uz ādas, lai uzlabotu mijiedarbību.

Collier

Eves Weapon

Collier Ievas ierocis ir izgatavots no 750 karātu rozes un baltā zelta. Tas satur 110 dimantus (20,2 ct) un sastāv no 62 segmentiem. Viņiem visiem ir divi pilnīgi atšķirīgi izskati: Sānos segmentiem ir ābola forma, augšējā skatā ir redzamas V formas līnijas. Katrs segments ir sadalīts uz sāniem, lai radītu atsperu slodzes efektu, kas notur dimantus - dimantus tur tikai spriedze. Tas labvēlīgi uzsver spožumu, mirdzumu un palielina dimanta redzamo mirdzumu. Tas ļauj izveidot ārkārtīgi vieglu un skaidru dizainu, neskatoties uz kaklarotas izmēru.

Gredzens

Wishing Well

Gredzens Pēc sapņiem, apmeklējot rožu dārzu, Tippy ieradās pēc vēlēšanās, kuru labi ieskauj rozes. Tur viņa ieskatījās akā un ieraudzīja nakts zvaigžņu atspulgu un izteica vēlējumu. Nakts zvaigznes attēlo dimanti, un rubīns simbolizē viņas visdziļāko aizraušanos, sapņus un cerības, kuras viņa radīja vēlēšanās labi. Šim dizainam ir pielāgots rožu griezums, sešstūra rubīna spīle, kas izgatavota no 14K cieta zelta. Mazas lapas ir cirsts, lai parādītu dabisko lapu tekstūru. Gredzenveida josla atbalsta plakanu augšdaļu un nedaudz izliekas uz iekšu. Gredzenu izmēri ir matemātiski jāaprēķina.

Soma

Totepographic

Soma Topogrāfiski iedvesmota dizaina somiņa, kas kalpos kā ērta nēsāšana, it īpaši šajās aizņemtajās dienās, kas pavadītas, iepērkoties vai rīkojoties. Tote somas ietilpība ir kā kalns, un tajā var turēt vai pārvadāt daudzas lietas. Orākula kauls veido maisa kopējo struktūru, topogrāfiskās kartes forma ir virsmas materiāls tāpat kā kalna nevienmērīgā virsma.

Kulons

Taq Kasra

Kulons Taq Kasra, kas nozīmē kasra arch, ir Sasani karalistes atgādinājums, kas tagad atrodas Irākā. Šis kulons, kuru iedvesmojusi Taq kasra ģeometrija un bijušo suverenitāšu diženums, kas bija to struktūrā un subjektīvismā, ir ticis izmantots šajā arhitektūras metodē, lai izveidotu šo etosu. Vissvarīgākais atribūts ir tas, ka tas ir mūsdienīgs dizains, kas to ir padarījis par gabalu ar izteiktu skatu tā, lai no sāniem tas izskatās kā tunelis un rada subjektīvismu un veido frontālo skatu, no kura tas ir veidojis arkveida telpu.