Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gredzens

Dancing Pearls

Gredzens Dejojošās pērles starp rūcošajiem jūras viļņiem, tas ir okeāna un pērļu iedvesmas rezultāts, un tas ir 3D modeļa gredzens. Šis gredzens ir veidots ar zelta un krāsainu pērļu kombināciju ar īpašu struktūru, lai īstenotu pērļu kustību starp rēcošajiem okeāna viļņiem. Caurules diametrs ir izvēlēts labā izmērā, kas padara dizainu pietiekami izturīgu, lai modeli padarītu izgatavojamu.

Juvelierizstrādājumu Kolekcija

Biroi

Juvelierizstrādājumu Kolekcija Biroi ir 3D drukāta juvelierizstrādājumu sērija, kas tapusi, iedvesmojoties no leģendārā debesu fēniksa, kurš metas liesmās un atdzimst no saviem pelniem. Dinamiskās līnijas, kas veido struktūru un uz virsmas izplatītais Voronoi raksts, simbolizē fēniksu, kas atdzīvojas no degošām liesmām un lido debesīs. Raksts maina izmēru, lai plūstu pa virsmu, radot struktūrai dinamisma sajūtu. Dizains, kas pats par sevi parāda skulptūrai līdzīgu klātbūtni, sniedz lietotājam drosmi spert soli uz priekšu, izceļot savu unikalitāti.

Auskari Un Gredzens

Vivit Collection

Auskari Un Gredzens Iedvesmojoties no dabā sastopamām formām, kolekcija Vivit rada interesantu un ziņkārīgu priekšstatu par iegarenām formām un virpuļojošām līnijām. Vivit gabali sastāv no saliektām 18 k dzeltenām zelta loksnēm ar melnu rodija pārklājumu uz ārējām virsmām. Lapas formas auskari apņem ausu cilpas, lai tās dabiskās kustības radītu interesantu deju starp melno un zeltu - slēpjot un atklājot dzelteno zeltu zem tā. Formu stingrība un ergonomiskie šīs kolekcijas atribūti rada aizraujošu gaismas, ēnu, atspīduma un atstarojuma spēli.

Auskari Un Gredzens

Mouvant Collection

Auskari Un Gredzens Mouvant kolekciju iedvesmoja daži futūrisma aspekti, piemēram, itāļu mākslinieka Umberto Boccioni piedāvātās dinamisma un nemateriālā materiāla idejas. Mouvant kolekcijas auskari un gredzens satur vairākus dažāda lieluma zelta fragmentus, kas ir metināti tādā veidā, lai panāktu kustības ilūziju un izveidotu daudz dažādu formu, atkarībā no tā, kādā leņķī tas tiek vizualizēts.

Gredzens

Moon Curve

Gredzens Dabas pasaule atrodas pastāvīgā kustībā, jo tā balansē starp kārtību un haosu. No tā paša spriedzes tiek izveidots labs dizains. Tās spēka, skaistuma un dinamikas īpašības izriet no mākslinieka spējas radošās darbības laikā būt atvērtiem šiem pretstatiem. Gatavais darbs ir neskaitāmo izvēļu summa, ko mākslinieks izdara. Visas pārdomas un sajūtas neliks darbam, kas ir stīvs un auksts, turpretim visas sajūtas un nekāda kontrole rada darbu, kas neizpauž sevi. Abu savstarpēja saikne būs pašas dzīves dejas izpausme.