Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Portatīvais Bluetooth Skaļrunis

Black Box

Portatīvais Bluetooth Skaļrunis Šis ir Bluetooth portatīvais skaļrunis. Tas ir viegls un mazs, un tam ir emocionāla forma. Es izstrādāju Black Box skaļruņu formu, vienkāršojot viļņu formu. Lai klausītos stereo skaņu, tam ir divi skaļruņi, pa kreisi un pa labi. Arī šie abi skaļruņi ir katra viļņa formas daļa. Viena ir pozitīva viļņa forma un viena negatīva viļņa forma. izmantošanai šī ierīce var savienot pāri ar citām elektroniskām ierīcēm, piemēram, mobilajām un datoru, izmantojot Bluetooth, un atskaņot skaņu. Arī tam ir akumulatora koplietošana. Saliekot divus skaļruņus, uz galda parādās melna kaste, kad tā netiek izmantota.

Tirdzniecības Centrs

Ad Jinli

Tirdzniecības Centrs Šis projekts ir atjaunojis vecās ēkas pilsētas zemes gabalā un piešķir ēkām jauno funkcionālo misiju, lai tās atbilstu jaunajām funkcionālajām prasībām. Dizaineri cenšas panākt, lai cilvēki četrlīmeņu pilsētā pieņemtu moderno stilu, sākot no ēkas fasādes pārveidošanas līdz iekšējās apdares dizainam, lai nodrošinātu projekta īstenošanas integritāti.

Portatīvais Skaļrunis

Seda

Portatīvais Skaļrunis Seda ir intelekta tehnoloģiju bāzes funkcionālā ierīce. Pildspalvas turētājs centrā ir vietas organizētājs. Arī digitālās funkcijas, piemēram, USB ports un Bluetooth savienojums, padara to par pārnēsājamu atskaņotāju un skaļruni ar mājas zonu, izmantojot pielāgošanu. Gaismas josla, kas iestiprināta ārējā korpusā, darbojas kā galda lampa. Arī pievilcīgais greznais izskats padara to tik pievilcīgu mājas izstrādājumus, kurus var izmantot interjera dizainā. Arī telpas labāka izmantošana ir viena no Sedas būtiskām iezīmēm.

Birojs

Phuket VIP Mercury

Birojs Balstoties uz atklātības un zīmola padziļinātas izpētes tēmu, izpētīja dizainu un izveidoja vizuālu paplašināmības un zīmola stāsta vizuālu integrāciju ar planētu kā galveno radošo elementu. Ar jauno vizuālo domāšanu plāns atrisināja šādas trīs problēmas: Kosmosa atklātības un funkciju līdzsvars; Kosmosa funkcionālo zonu dalīšana un apvienošana; Telpiskā pamata stila regularitāte un maiņa.

Vietne

Travel

Vietne Dizains tika izmantots minimālisma stilā, lai nepārslogotu lietotāja pieredzi ar nevajadzīgu informāciju. Ceļojumu nozarē ir ļoti grūti izmantot minimālisma stilu, jo paralēli vienkāršam un skaidram dizainam lietotājam ir jāsaņem pilnīga informācija par savu ceļojumu, un to nav viegli apvienot.

Kafijas Tase Un Apakštase

WithDelight

Kafijas Tase Un Apakštase Bites lieluma saldo kārumu pasniegšana no kafijas puses ir daļa no daudzām dažādām kultūrām, jo ir ierasts pasniegt tasi kafijas ar turku baudījumu Turcijā, biscotti Itālijā, churros Spānijā un datumus Arābijā. Tomēr parastajās apakštasītēs šie kārumi slīd uz karstās kafijas tases un pielīp vai kļūst mitri no kafijas izliešanas. Lai to novērstu, šai kafijas tasītei ir apakštase ar speciālajām spraugām, kas uztur kafijas pagatavošanu savā vietā. Tā kā kafija ir viens no galvenajiem karstajiem dzērieniem, kafijas dzeršanas kvalitātes uzlabošanai ir liela nozīme ikdienas dzīvē.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.