Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Suņu Kaklasiksna

FiFi

Suņu Kaklasiksna Tas nav tikai suņu kaklasiksna, bet arī suņu kaklasiksna ar noņemamu kaklarotu. Frīda izmanto kvalitatīvu ādu ar cietu misiņu. Projektējot šo gabalu, viņai bija jāapsver vienkāršs drošs veids, kā piestiprināt kaklarotu, kamēr suns nēsā apkakli. Apkaklei bija jābūt arī greznai sajūtai bez kaklarotas. Izmantojot šo dizainu, noņemamu kaklarotu, īpašnieks var izrotāt savu suni, kad viņi to vēlas.

Projekta nosaukums : FiFi, Dizaineru vārds : Frida Hultén, Klienta vārds : K9 collarcouture by FRIDA HULTEN.

FiFi Suņu Kaklasiksna

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.