Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Konceptuālā Izstāde

Muse

Konceptuālā Izstāde Muse ir eksperimentāls dizaina projekts, kas pēta cilvēka muzikālo uztveri, izmantojot trīs instalācijas pieredzi, kas sniedz dažādus veidus, kā izbaudīt mūziku. Pirmais ir tīri sensacionāls, izmantojot termoaktīvu materiālu, un otrais parāda atšifrētu mūzikas telpiskuma uztveri. Pēdējais ir tulkojums starp mūzikas notāciju un vizuālajām formām. Cilvēki tiek mudināti mijiedarboties ar instalācijām un vizuāli izpētīt mūziku ar savu uztveri. Galvenais vēstījums ir tāds, ka dizaineriem ir jāapzinās, kā uztvere viņus ietekmē praksē.

Zīmola Identitāte

Math Alive

Zīmola Identitāte Dinamiskie grafiskie motīvi bagātina matemātikas mācību efektu jauktajā mācību vidē. Logotipa dizainu iedvesmoja matemātikas paraboliskie grafiki. Burts A un V ir savienoti ar nepārtrauktu līniju, demonstrējot pedagoga un studenta mijiedarbību. Tas pauž vēstījumu, ka Math Alive palīdz lietotājiem kļūt par matemātikas maziem bērniem. Galvenie vizuālie materiāli atspoguļo abstraktu matemātikas jēdzienu pārveidošanu trīsdimensiju grafikā. Izaicinājums bija līdzsvarot jautro un saistošo vidi mērķauditorijai ar profesionālismu kā izglītības tehnoloģiju zīmolam.

Juvelierizstrādājumu Kolekcija

Biroi

Juvelierizstrādājumu Kolekcija Biroi ir 3D drukāta juvelierizstrādājumu sērija, kas tapusi, iedvesmojoties no leģendārā debesu fēniksa, kurš metas liesmās un atdzimst no saviem pelniem. Dinamiskās līnijas, kas veido struktūru un uz virsmas izplatītais Voronoi raksts, simbolizē fēniksu, kas atdzīvojas no degošām liesmām un lido debesīs. Raksts maina izmēru, lai plūstu pa virsmu, radot struktūrai dinamisma sajūtu. Dizains, kas pats par sevi parāda skulptūrai līdzīgu klātbūtni, sniedz lietotājam drosmi spert soli uz priekšu, izceļot savu unikalitāti.

Māksla

Supplement of Original

Māksla Baltas vēnas upju akmeņos rada nejaušus rakstus uz virsmām. Atsevišķu upes akmeņu atlase un to izvietojums pārvērš šos rakstus simbolos latīņu burtu veidā. Šādi tiek veidoti vārdi un teikumi, kad akmeņi atrodas pareizajā pozīcijā viens otram. Rodas valoda un komunikācija, un to zīmes kļūst par papildinājumu jau esošajam.

Vizuālā Identitāte

Imagine

Vizuālā Identitāte Mērķis bija izmantot formas, krāsas un dizaina tehniku, ko iedvesmojušas jogas pozas. Eleganti veidots interjers un centrs, piedāvājot apmeklētājiem mierīgu pieredzi enerģijas atjaunošanai. Tāpēc logotipa dizains, tiešsaistes mediji, grafiskie elementi un iepakojums tika ievēroti zelta griezumā, lai iegūtu perfektu vizuālo identitāti, kā tas tika gaidīts, lai palīdzētu centra apmeklētājiem gūt lielisku komunikācijas pieredzi caur centra mākslu un dizainu. Dizainere iemiesoja meditācijas pieredzi un jogas dizainu.

Drēbju Pakaramais

Linap

Drēbju Pakaramais Šis elegantais drēbju pakaramais sniedz risinājumus dažām lielākajām problēmām – drēbju ar šauru apkakli ievietošanas grūtībām, apakšveļas pakarināšanas grūtībām un izturību. Dizaina iedvesma smelta no papīra saspraudes, kas ir nepārtraukta un izturīga, un galīgo formu un materiāla izvēli noteica šo problēmu risinājumi. Rezultāts ir lielisks produkts, kas atvieglo gala lietotāja ikdienu un arī jauks boutique veikala aksesuārs.