Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Noņemama Ierīce Izglītībai

Unite 401

Noņemama Ierīce Izglītībai Unite 401: ideāls duets izglītībai. Parunāsim par komandas darbu. Ar neticami daudzpusīgo dizainu 2-in-1, Unite 401 ir ideāla studentu ierīce sadarbības mācību vidēm. Planšetdatora un piezīmjdatora kombinācija nodrošina visspēcīgāko mobilo risinājumu izglītībai, ko ir nodrošinājis mgseries drošs dizains par visgudrāko cenu.

Biroja Maza Mēroga

Conceptual Minimalism

Biroja Maza Mēroga Interjera dizains ir novirzīts uz estētisku, bet ne funkcionālu minimālismu. Atklātā plāna telpu uzsver tīras līnijas, lielas stiklotas atveres, kas ļauj daudz dabiskā dienasgaismā, ļaujot līnijai un plaknei kļūt par galvenajiem strukturālajiem un estētiskajiem elementiem. Taisnu leņķu trūkums noteica nepieciešamību pieņemt dinamiskāku telpas skatījumu, savukārt gaišo krāsu paletes izvēle apvienojumā ar materiālu un faktūru dažādību ļauj panākt telpas un funkcijas vienotību. Nepabeigtā betona apdare paaugstinās līdz sienām, lai izveidotu kontrastu starp baltu-mīkstu un raupji pelēku.

Dārzs

Tiger Glen Garden

Dārzs Tīģera Glenas dārzs ir pārdomu dārzs, kas uzcelts Džonsona mākslas muzeja jaunajā spārnā. To iedvesmojusi ķīniešu līdzība, ko sauc par Tīģera Gēla trim smiekliem, kurā trīs vīrieši pārvar savas sektantiskās atšķirības, lai atrastu draudzības vienotību. Dārzs tika veidots askētiskā stilā, ko japāņu valodā sauc par karesansui, un kurā dabas attēls tiek veidots ar akmeņu kārtojumu.

Radošā Rekonstruēšana

Redefinition

Radošā Rekonstruēšana Projekta īss apraksts bija kalnu konteksta saglabāšana, neizstarojot zemniecisko atmiņu par dominējošajām kalnu dzīvojamo māju tipoloģijām. Tas ietvēra tipiskas kalnu mājas kapitālo atjaunošanu. Viss tiks izgatavots uz vietas, par pamatmateriāliem izmantojot metālu, priedes koksni un minerālu minerālus, cilvēku darbu un zināšanas. Galvenā ideja bija ļaut objektiem iegūt lietojumu un sentimentālu vērtību pēc tam, kad īpašnieki tos uzskatīs par noderīgiem un pazīstamiem, kā arī projektēt, ņemot vērā materiālu pārveidojošo spēku.

Restorāns

100 Bites Dessert

Restorāns Iekarošana kā dizaina tēma, grafiskie portreti, zobu modeļi, slavenību galvas vizuālie attēli ir visas galvenās iezīmes, kas palīdz stimulēt katra klienta garšas kārpiņas. Sākot ar izdomātajiem brūnā un baltā grafiskajiem griestiem, līdz baltajai supergrafiskajai sienai, līdz glīti izkārtotajai preču vitrīnai, kā arī ar 100 nokojošām ikonām, kas attēlo dažādas desmitgades, bagātīgi veidots melnā humora aromāts mulsina.

Korporatīvais Dizains

Vivifying Minimalism

Korporatīvais Dizains Rezultāts bija radīt mūsdienīgu telpu, kas pielāgotu terapijas, balstoties uz progresīvām tehnoloģijām, vienlaikus piedāvājot klasiskās spa procedūras. Rezultātā iegūtais priekšlikums bija izveidot dinamisku telpu, kas rada zinātnisko laboratoriju taupību, vienlaikus pievienojot siltā klasiskā interjera pazīstamās konotācijas. Iedvesma zemes vestibilā nāca no dzen filozofijas un kosmosa divādiskā rakstura. Baltais lavaplasters norāda uz klīnisku baltu un zinātnisku iemeslu, šokolādes brūns no klasiskās paletes, norādot uz cilvēka vēlmju gaumīgu pieskaņu.