Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Paklājs

Folded Tones

Paklājs Paklāji pēc savas būtības ir plakani, mērķis bija izaicināt šo vienkāršo faktu. Trīsdimensiju ilūzija tiek panākta tikai ar trim krāsām. Paklāju toņu dažādība un dziļums ir atkarīgs no svītru platuma un blīvuma, nevis no lielās krāsu paletes, kas var iestrēgt noteiktā telpā, tādējādi ļaujot to elastīgi izmantot. No augšas vai tālu paklājs atgādina salocītu lapu. Tomēr, sēžot vai guļot uz tā, kroku ilūzija var nebūt uztverama. Tas noveda pie vienkāršu atkārtotu līniju izmantošanas, kuras var baudīt kā abstraktu modeli tuvplānā.

Kleita

Nyx's Arc

Kleita Kad gaisma ar smalku līmeni iekļūst caur logiem, radīsies estētiskā apgaismojuma un apgaismojuma līmenis, lai cilvēki telpā nonāktu, kad prāts ir noslēpumains un kluss, piemēram, Nyx ar noslēpumainu un klusu, izmantojot laminētus audumus un vērpjot, lai apstulbinātu šādu skaistuma interpretāciju.

Kaklarota

Extravaganza

Kaklarota Elegants kollijs, ko iedvesmojuši ruffi, senie kakla rotājumi, kurus var redzēt daudzās skaistās XVI un XVII gadsimta gleznās. Raksturīgs mūsdienīgs un mūsdienīgs dizains, vienkāršojot tipisko ruffu stilu, mēģinot padarīt to modernu un mūsdienīgu. Izsmalcināts efekts, kas valkātājam piešķir eleganci, izmantojot melnas vai baltas krāsas, ļauj daudz kombināciju ar modernu un tīru dizainu. Viengabala kaklarota, elastīga un viegla. Nav dārgmetālu materiāls, bet ar modernu un iespaidīgu dizainu, kas padara šo kolliķi ne tikai par dārglietu, bet arī jaunu ķermeņa rotājumu.

Dizaina Pasākumu Programma

Russian Design Pavilion

Dizaina Pasākumu Programma izstādes, dizaina konkursi, darbnīcas, izglītības dizaina konsultācijas un izdošanas projekti, kuru mērķis ir reklamēt krievu dizainerus un zīmolus ārzemēs. Mūsu aktivitātes stimulē krievvalodīgos dizainerus pilnveidot savas zināšanas un prasmes, izmantojot starptautiskus projektus, un palīdz viņiem izprast viņu lomu dizaina kopienā, kā reklamēt un padarīt savus produktus konkurētspējīgus, un radīt patiesas inovācijas.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Šis ir produkts, kas vienlaikus kalpo kā funkcija un skaistums, aromāts ar kultūru un saknēm. “Pozitīvs un negatīvs” paravants darbojas kā pielāgojama un mobila barjera privātumam, kas neizvirza un neizjauc telpu. Islāma motīvs dod mežģīnēm līdzīgu efektu, kas tiek atņemts un apveltīts ar korianu / sveķu materiālu. Līdzīgi kā iņ jaņ, sliktajā vienmēr ir mazliet laba un labajā vienmēr mazliet laba. Kad saule riet uz “pozitīvs un negatīvs”, tas patiešām ir tās mirdzošais brīdis, un ģeometriskās ēnas krāso istabu.