Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ūdens Attīrīšanas Laboratorijas Sistēma

Purelab Chorus

Ūdens Attīrīšanas Laboratorijas Sistēma Purelab Chorus ir pirmā modulārā ūdens attīrīšanas sistēma, kas paredzēta individuālām laboratorijas vajadzībām un telpai. Tas piegādā visu kategoriju attīrītu ūdeni, nodrošinot pielāgojamu, elastīgu, pielāgotu risinājumu. Modulāros elementus var izplatīt visā laboratorijā vai savienot viens ar otru unikālā torņa formātā, samazinot sistēmas pēdas nospiedumu. Hiptiskās vadības ierīces piedāvā ļoti kontrolējamus dozēšanas plūsmas ātrumus, savukārt gaismas halo norāda uz kora statusu. Jaunā tehnoloģija padara Chorus par vismodernāko pieejamo sistēmu, samazinot ietekmi uz vidi un ekspluatācijas izmaksas.

Kuģu Vadības Sistēma

GE’s New Bridge Suite

Kuģu Vadības Sistēma GE modulārā kuģu vadības sistēma ir izstrādāta, lai derētu gan lieliem, gan viegliem kuģiem, nodrošinot intuitīvu vadību un skaidru vizuālu atgriezenisko saiti. Jaunā pozicionēšanas tehnoloģija, motora vadības sistēmas un uzraudzības ierīces ļauj precīzi manevrēt slēgtās telpās, vienlaikus samazinot stresu operatoram, jo sarežģītās manuālās vadības ierīces tiek aizstātas ar jauno skārienekrāna tehnoloģiju. Regulējams ekrāns samazina atstarošanos un optimizē ergonomiku. Visām konsolēm ir integrēti satveršanas rokturi izmantošanai neapstrādātā jūrā.

Vīna Darītava

Crombe 3.0

Vīna Darītava Crombé vīna darītavas veikala koncepcijas mērķis bija panākt, lai klienti izjustu pilnīgi jaunu iepirkšanās veidu. Pamatideja bija sākt no noliktavas izskata un izjūtas, kurai vēlāk pievienojām gaismu un smalkumu. Kaut arī vīni tiek pasniegti oriģinālajā iepakojumā, metāla rāmju tīras līnijas joprojām nodrošina pārzināšanu un perspektīvu. Katra pudele karājas rāmī tādā pašā slīpumā, kādā someljē viņiem kalpotu. 12 m plauktā atrodas šampanieši un skapīši. Katrā skapītī klienti var droši uzglabāt līdz 30 pudelēm.

Kalendārs

calendar 2013 “Safari”

Kalendārs Safari ir papīra dzīvnieku kalendārs. Vienkārši izspiediet detaļas, salieciet un nostipriniet, lai pabeigtu. Padariet 2011. gadu par savvaļas dzīvnieku tikšanās gadu! Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu “Dzīve ar dizainu”.

Tirdzniecības Centrs

Fluxion

Tirdzniecības Centrs Šīs programmas iedvesma nāk no ant kalniem, kuriem ir unikāla struktūra. Lai arī skudru pakalnu iekšējā struktūra ir ļoti sarežģīta, tā var izveidot milzīgu un sakārtotu karaļvalsti. Tas parāda ļoti racionālu arhitektūras struktūru. Tikmēr graciozo skudru pakalnu iekšpusē tiek celta iespaidīga pils, kas šķiet īpaši izsmalcināta. Tāpēc dizaineris skudru gudrību izmanto, lai izveidotu gan māksliniecisku, gan labi izveidotu telpu, kā arī skudru pakalnus.