Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izstādes Dizains

Multimedia exhibition Lsx20

Izstādes Dizains Nacionālās valūtas lata atkārtotas ieviešanas 20. gadadienai tika veltīta multimediāla izstāde. Izstādes mērķis bija iepazīstināt ar trīsvienības ietvaru, uz kura balstījās mākslinieciskais projekts, proti, banknotes un monētas, autorus - 40 izcilus dažādu mākslinieku žanru māksliniekus - un viņu mākslas darbus. Izstādes koncepcijas cēlonis bija grafīts vai svins, kas ir zīmuļa, mākslinieku kopēja rīka, galvenā ass. Grafīta struktūra kalpoja par centrālo izstādes dizaina elementu.

Kalendārs

calendar 2013 “Module”

Kalendārs Modulis ir noderīgs trīs mēnešu kalendārs ar atsevišķiem gabaliem, kurus var apvienot kā trīs kuba formas kraušanas moduļus, lai jūs varētu tos brīvi salikt sev ērtā laikā. Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu “Dzīve ar dizainu”.

Watchface Lietojumprogrammas

genuse

Watchface Lietojumprogrammas Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine ir pulksteņu lietojumprogrammu sērijas, kas īpaši izgudrotas I'm Watch ierīcei. Lietotnes ir oriģinālas, vienkāršas un estētiskas, sākot no nākotnes etniskās līdz sci-fi stilam un beidzot ar digitālo uzņēmējdarbību. Visa pulksteņu virsmu grafika ir pieejama 9 krāsās - tā ir piemērota krāsu kolekcijai I'm Watch. Tagad ir lielisks brīdis jauna veida parādīšanai, lasīšanai un izpratnei par mūsu laikiem. www.genuse.eu

Atvilktņu, Krēslu Un Galda Kombo

Ludovico Office

Atvilktņu, Krēslu Un Galda Kombo Līdzīgi kā ar Ludovico galvenajām mēbelēm, arī šai biroja versijai, kurai raksturīga novecošanās, ir tāds pats princips, kas pilnu krēslu slēpj atvilktnē, kad krēsls netiek pamanīts, un tiek uzskatīts par galveno mēbeļu daļu. Lielākā daļa domā, ka krēsli ir vēl pāris atvilktnes. Tikai atvelkot, mēs redzam, ka krēsls burtiski iznāk no tik pārpildītas telpas, kas piepildīta ar atvilktnēm. Lielā mērā iedvesma nāca no Pittamiglio kastas apmeklējuma un visām tās simboliskajām, slēptajām ziņām, kā arī slēptajām un negaidītajām durvīm vai pilnajām istabām.

Watchface Kolekcija

TTMM (after time)

Watchface Kolekcija ttmm piedāvā skatīšanās virsmas lietotņu kolekciju, kas paredzēta viedpulksteņiem ar melnbaltu 144x168 pikseļu ekrānu, piemēram, Pebble un Kreyos. Šeit atradīsit 15 vienkāršu, elegantu un estētisku pulksteņu programmu modeļus. Tā kā tie ir izgatavoti no tīras enerģijas, tie vairāk atgādina spokus nekā reālas lietas. Šie pulksteņi ir visu laiku ekonomiskākais un videi draudzīgākais.