Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Galds

Codependent

Galds Ar kodektoru palīdzību tiek apvienota psiholoģija un dizains, īpaši koncentrējoties uz psiholoģiskā stāvokļa, kopendences fiziskām izpausmēm. Šīm divām savstarpēji savienotajām tabulām ir jāpaļaujas viena uz otru, lai darbotos. Abas formas nespēj patstāvīgi pastāvēt, bet kopā veido vienu funkcionālu formu. Fināla galds ir spēcīgs piemērs, kura kopums ir lielāks nekā tā daļu summa.

Galda Piederumi

Ingrede Set

Galda Piederumi Ingrede galda piederumu komplekts ir paredzēts ikdienas pilnveidošanas nepieciešamības paušanai. Dakšas, karotes un naža komplekts, izmantojot magnētus. Galda piederumi stāv vertikāli un rada harmoniju galdam. Matemātiskās formas ļauj veidot vienu šķidruma formu, kas sastāv no trim dažādiem gabaliem. Šī pieeja rada jaunas iespējas, kuras var izmantot daudziem dažādiem izstrādājumiem, piemēram, galda traukiem un citiem piederumu dizainiem.

Dzīvojamo Ēku Prototips

No Footprint House

Dzīvojamo Ēku Prototips NFH ir izstrādāts sērijveida ražošanai, pamatojoties uz lielāku saliekamo dzīvojamo māju tipoloģiju komplektu. Pirmais prototips tika uzbūvēts holandiešu ģimenei Kostarikas dienvidrietumos. Viņi izvēlējās divu guļamistabu konfigurāciju ar tērauda konstrukciju un priedes koka apdari, kas tika nosūtīta uz mērķa vietu ar vienu kravas automašīnu. Ēka ir projektēta ap centrālo pakalpojumu kodolu, lai optimizētu loģistikas efektivitāti montāžā, uzturēšanā un lietošanā. Projekta mērķis ir pilnīga ilgtspējība, ņemot vērā tā ekonomiskos, vides, sociālos un telpiskos rādītājus.

Vēstuļu Atvērējs

Memento

Vēstuļu Atvērējs Viss sākas ar pateicību. Vēstuļu atvērēju virkne, kas atspoguļo profesijas: Memento ir ne tikai instrumentu komplekts, bet arī objektu sērija, kas izsaka lietotāja pateicību un jūtas. Izmantojot produktu semantiku un vienkāršus dažādu profesiju attēlus, katra Memento skaņdarba dizains un unikālie veidi piešķir lietotājam dažādu sirsnīgu pieredzi.

Atzveltnes Krēsls

Osker

Atzveltnes Krēsls Oskers nekavējoties aicina jūs sēdēt un atpūsties. Šim atzveltnes krēslam ir ļoti izteikts un izliekts dizains, kas nodrošina tādas atšķirīgas īpašības kā perfekti izgatavoti koka galdniecības izstrādājumi, ādas roku balsti un polsterējums. Daudzās detaļas un augstas kvalitātes materiālu izmantošana: āda un masīvkoks garantē mūsdienīgu un mūžīgu dizainu.

Baseina Mēbeles

Eva

Baseina Mēbeles Dizainera iedvesma nāca no minimāla dizaina un tā izmantošanas kā klusa, bet atsvaidzinoša objekta vannas istabas telpā. Tas parādījās, izpētot arhitektūras formas un vienkāršu ģeometrisko tilpumu. Baseins potenciāli varētu būt elements, kas nosaka dažādas telpas ap un tajā pašā laikā centrā punktu telpā. Tas ir arī ļoti ērti lietojams, tīrs un izturīgs. Ir vairākas variācijas, ieskaitot patstāvīgu, uz sēdekļa uzstādītu un pie sienas piestiprinātu, kā arī vienu vai dubultā izlietni. Krāsu variācijas (RAL krāsas) palīdzēs integrēt dizainu telpā.