Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Atzveltnes Krēsls

Osker

Atzveltnes Krēsls Oskers nekavējoties aicina jūs sēdēt un atpūsties. Šim atzveltnes krēslam ir ļoti izteikts un izliekts dizains, kas nodrošina tādas atšķirīgas īpašības kā perfekti izgatavoti koka galdniecības izstrādājumi, ādas roku balsti un polsterējums. Daudzās detaļas un augstas kvalitātes materiālu izmantošana: āda un masīvkoks garantē mūsdienīgu un mūžīgu dizainu.

Baseina Mēbeles

Eva

Baseina Mēbeles Dizainera iedvesma nāca no minimāla dizaina un tā izmantošanas kā klusa, bet atsvaidzinoša objekta vannas istabas telpā. Tas parādījās, izpētot arhitektūras formas un vienkāršu ģeometrisko tilpumu. Baseins potenciāli varētu būt elements, kas nosaka dažādas telpas ap un tajā pašā laikā centrā punktu telpā. Tas ir arī ļoti ērti lietojams, tīrs un izturīgs. Ir vairākas variācijas, ieskaitot patstāvīgu, uz sēdekļa uzstādītu un pie sienas piestiprinātu, kā arī vienu vai dubultā izlietni. Krāsu variācijas (RAL krāsas) palīdzēs integrēt dizainu telpā.

Galda Lampa

Oplamp

Galda Lampa Oplamp sastāv no keramikas korpusa un masīvkoka pamatnes, uz kuras ir novietots led gaismas avots. Pateicoties tās formai, kas iegūta, saplūstot trim konusiem, Oplamp korpusu var pagriezt trīs atšķirīgās pozīcijās, kas rada dažāda veida gaismu: augsta galda lampa ar apkārtējo apgaismojumu, zema galda lampa ar apkārtējo apgaismojumu vai divas apkārtējās gaismas. Katra lampas konusu konfigurācija ļauj vismaz vienam no gaismas stariem dabiski mijiedarboties ar apkārtējiem arhitektūras iestatījumiem. Oplamp ir izstrādāts un pilnībā izgatavots ar rokām Itālijā.

Regulējama Galda Lampa

Poise

Regulējama Galda Lampa Poise akrobātiskais izskats, Roberta Dabi izstrādātais galda lampa no Unform.Studio, mainās starp statisko un dinamisko un lielo vai mazo stāju. Atkarībā no proporcijas starp tā apgaismoto gredzenu un roku, kas to tur, rodas krustojošā vai pieskares līnija lokam. Novietojot uz augstāka plaukta, gredzens varētu pārkarināt plauktu; vai, noliecot gredzenu, tas varētu pieskarties apkārtējai sienai. Šīs pielāgojamības mērķis ir radoši iesaistīt īpašnieku un spēlēt ar gaismas avotu proporcionāli citiem objektiem, kas to ieskauj.

Skaļruņu Orķestris

Sestetto

Skaļruņu Orķestris Orķestru skaļruņu ansamblis, kas spēlē kopā kā īsti mūziķi. Sestetto ir daudzkanālu audio sistēma, kas ļauj atskaņot atsevišķus instrumentu celiņus atsevišķos skaļruņos ar dažādām tehnoloģijām un materiāliem, kas veltīti konkrētajam skaņas korpusam, starp tīru betonu, rezonējošiem koka skaņas dēļiem un keramikas ragiem. Dziesmu un partiju sajaukšana atkal notiek fiziski klausīšanās vietā, tāpat kā īstā koncertā. Sestetto ir ierakstītās mūzikas kamerorķestris. Sestetto tieši ražo tā dizaineri Stefano Ivans Scarascia un Francesco Shyam Zonca.

Publiskais Āra Dārza Krēsls

Para

Publiskais Āra Dārza Krēsls Para ir publisku āra krēslu komplekts, kas paredzēts, lai nodrošinātu ierobežotu elastību āra apstākļos. Krēslu komplekts, kam ir unikāli simetriska forma un kas pilnībā atšķiras no parastā krēslu dizaina raksturīgā vizuālā līdzsvara. Iedvesmojoties no vienkāršas šūpuļveida formas, šis āra krēslu komplekts ir drosmīgs, mūsdienīgs un atzinīgi vērtē mijiedarbību. Gan ar smagu svērto dibenu, Para A atbalsta 360 rotāciju ap pamatni, un Para B atbalsta divvirzienu pagriešanu.