Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mājās Gatavota Makaronu Mašīna

Hidro Mamma Mia

Mājās Gatavota Makaronu Mašīna Hidro Mama Mia ir sociāli kultūras glābšana, izmantojot Itālijas gastronomiju. Īpaši ērti lietojams, tas ir viegls un kompakts, viegli glabājams un transportējams. Tas ļauj droši sasniegt augstu produktivitāti, nodrošinot patīkamu ēdiena gatavošanas pieredzi ģimenei ikdienas un draugu mijiedarbībā. Motors ir pilnībā integrēts transmisijas komplektā, piedāvājot jaudu, izturību un drošu lietošanu, nodrošinot arī vieglu tīrīšanu un atbalstu. Tas sagriež mīklu ar dažādu biezumu, ļaujot sagatavot dažādus ēdienus: makaronus, nūdeles, lazanju, maizi, konditorejas izstrādājumus, picu un daudz ko citu.

Hiperauto

Brescia Hommage

Hiperauto Laikā, kad augsti attīstīti ir visi digitālie sīkrīki, skārienekrānu līdzenums un racionāli viena tilpuma transportlīdzekļi, Brescia Hommage projekts ir vecās skolas divvietīgs hiperauto dizaina pētījums, kas paredzēts kā svētki laikmetā, kurā eleganta vienkāršība, lietišķs pieskāriens, neapstrādāts spēks, tīrs skaistums un tieša saikne starp cilvēku un mašīnu bija spēles noteikums. Laiks, kad drosmīgi un atjautīgi vīrieši, piemēram, Ettore Bugatti, radīja mobilās ierīces, kas pārsteidza pasauli.

Sukulenta Īpaša Audzēšanas Kaste

Bloom

Sukulenta Īpaša Audzēšanas Kaste Bloom ir sulīga, īpaša augšanas kaste, kas darbojas kā stilīgas mājas mēbeles. Tas nodrošina perfektus sukulentu augšanas apstākļus. Produkta galvenais mērķis ir piepildīt vēlmi un audzināt to, kas dzīvo pilsētās, kur ir mazāk piekļuves zaļai videi. Pilsētas dzīve ikdienas dzīvē nāk ar daudziem izaicinājumiem. Tas liek cilvēkiem ignorēt viņu dabu. Bloom mērķis ir būt tiltam starp patērētājiem un viņu dabiskajām vēlmēm. Produkts nav automatizēts, tā mērķis ir palīdzēt patērētājam. Lietojumprogrammu atbalsts ļaus lietotājiem rīkoties ar saviem augiem, kas viņiem ļaus kopt.

Tējas Pagatavošanas Līdzeklis

Grundig Serenity

Tējas Pagatavošanas Līdzeklis Serenity ir mūsdienīgs tējas pagatavošanas līdzeklis, kas koncentrējas uz dzīvespriecīgu lietotāju pieredzi. Projekts lielākoties koncentrējas uz estētiskiem elementiem un lietotāju pieredzi, jo galvenais mērķis liek produktam atšķirties no esošajiem. Tējas pagatavošanas ierīces doks ir mazāks nekā korpuss, kas ļauj produktam izskatīties virs zemes, kas rada unikālu identitāti. Nedaudz izliekts korpuss apvienojumā ar sagrieztām virsmām arī atbalsta produkta unikālo identitāti.

Lustra

Lory Duck

Lustra Lory pīle ir veidota kā balstiekārtas sistēma, kas salikta no moduļiem, kas izgatavoti no misiņa un epoksīda stikla, katrs atgādinot pīli, kas bez piepūles slīd pa vēsiem ūdeņiem. Moduļi piedāvā arī konfigurējamību; ar pieskārienu katru var pielāgot jebkuram virzienam un pakārt jebkurā augstumā. Lampas pamatforma piedzima salīdzinoši ātri. Tomēr tam bija nepieciešami mēneši pētījumu un attīstības ar neskaitāmiem prototipiem, lai izveidotu perfektu līdzsvaru un vislabāko izskatu no visiem iespējamiem leņķiem.

Tauriņa Pakaramais

Butterfly

Tauriņa Pakaramais Tauriņa pakaramais ieguva savu nosaukumu pēc līdzības ar lidojošā tauriņa formu. Atdalīto detaļu dizaina dēļ tās ir ērtā veidā samontējamas minimālisma mēbelēs. Lietotāji var ātri salikt pakaramo ar kailām rokām. Kad ir nepieciešams pārvietoties, pēc izjaukšanas to ir ērti transportēt. Instalēšana notiek tikai divos posmos: 1. salieciet abus rāmjus kopā, lai veidotu X; un izveidojiet rombveida formas rāmjus abās pusēs. 2. bīdiet koka gabalu caur pārklājamiem rombveida formas rāmjiem abās pusēs, lai rāmji turētos