Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mājas Dārzs

Oasis

Mājas Dārzs Dārzs, kas ieskauj vēsturisko villa pilsētas centrā. Garš un šaurs parauglaukums ar 7 m augstuma starpību. Platība tika sadalīta 3 līmeņos. Zemākais priekšējais dārzs apvieno konservatora un mūsdienu dārza prasības. Otrais līmenis: atpūtas dārzs ar divām lapenēm - uz pazemes baseina un garāžas jumta. Trešais līmenis: Woodland bērnu dārzs. Projekta mērķis bija novirzīt uzmanību no pilsētas trokšņiem un pievēršanās dabai. Tāpēc dārzam ir dažas interesantas ūdens īpašības, piemēram, ūdens kāpnes un ūdens siena.

Veikals

Munige

Veikals No ārpuses un iekšpuses visā ēkā ir pilns ar betonam līdzīgu materiālu, kas papildināts ar melnu, baltu un dažām koka krāsām, kopā radot vēsu toni. Kā galveno lomu kļūst kāpnes telpas centrā, dažādas leņķiski salocītas formas ir gluži kā konuss, kas atbalsta visu otro stāvu, un savienojas ar paplašinātu platformu pirmajā stāvā. Telpa ir kā pilnīgi daļa.

Restorāns Un Bārs

Kopp

Restorāns Un Bārs Restorāna noformējumam jābūt pievilcīgam klientiem. Interjeriem ir jāpaliek svaigam un pievilcīgam ar nākotnes dizaina tendencēm. Netradicionāla materiālu izmantošana ir viens no veidiem, kā klientus piesaistīt dekoriem. Kopp ir restorāns, kas tika izveidots, ņemot vērā šo domu. Kopp vietējā Goan valodā nozīmē glāzi dzēriena. Virpuļvanna, kas veidota, maisot dzērienu glāzē, tika vizualizēta kā koncepcija, izstrādājot šo projektu. Tas attēlo modeļa ģenerēšanas modeļa atkārtošanās dizaina filozofiju.

Dzīvojamā Māja

DA AN H HOUSE

Dzīvojamā Māja Tā ir pielāgota dzīvesvieta, kuras pamatā ir lietotāji. Iekštelpu atklātā telpa savieno dzīvojamo istabu, ēdamistabu un mācību telpu, izmantojot brīvās satiksmes plūsmu, un tā arī ienes no zaļuma un gaismas no balkona. Ekskluzīvi mājdzīvnieku vārti ir atrodami katra ģimenes locekļa istabā. Plakana un netraucēta satiksmes plūsma ir veidota pēc durvju norādes. Iepriekš minētais dizaina uzsvars ir paredzēts tā, lai tas atbilstu lietotāja ieradumiem, ergonomiskai un radošai ideju kombinācijai.

Skaistumkopšanas Salons

Shokrniya

Skaistumkopšanas Salons Projektētāja mērķis bija luksusa un iedvesmojoša vide, radot atsevišķas telpas ar dažādām funkcijām, kas vienlaikus ir visas struktūras daļas. Projekta idejas attīstīšanai tika izvēlēta smilškrāsas krāsa kā viena no Irānas luksusa krāsām. Kastīšu formā laukumi parādās divās krāsās. Šīs kastes ir slēgtas vai daļēji aizvērtas bez akustiskiem vai ožas traucējumiem. Klientam būs pietiekami daudz vietas, lai piedzīvotu privātu gājēju celiņu.Adekvāts apgaismojums, pareiza augu izvēle un atbilstoša toni citu materiālu krāsas bija nozīmīgas problēmas.

Restorāns

MouMou Club

Restorāns Būdams Shabu Shabu, restorāna dizains pieņem koka, sarkanās un baltās krāsas, lai radītu tradicionālu sajūtu. Izmantojot vienkāršas kontūrlīnijas, klienti var vizuāli pievērst uzmanību parādītajiem ziņojumiem par pārtiku un diētām. Tā kā galvenā problēma ir ēdienu kvalitāte, restorāns ir iekārtots ar svaigu ēdienu tirgus elementiem. Liela svaigu pārtikas produktu tirgus fona veidošanai tiek izmantoti celtniecības materiāli, piemēram, cementa sienas un grīda. Šī iestatīšana imitē reālas tirgus pirkšanas aktivitātes, kurās klienti pirms izvēles var redzēt pārtikas kvalitāti.