Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Iepakojuma Dizains

Milk Baobab Baby Skin Care

Iepakojuma Dizains To iedvesmo piens, galvenā sastāvdaļa. Piena iepakojuma veida unikālais trauka dizains atspoguļo produkta īpašības un ir paredzēts, lai tas būtu pazīstams pat pirmajiem patērētājiem. Turklāt, lai uzsvērtu, ka tas ir maigs produkts bērniem ar vāju ādu, tiek izmantots materiāls, kas izgatavots no polietilēna (PE) un gumijas (EVA), un pasteļtoņu mīkstās īpašības. Apaļa forma tiek uzlikta uz stūra mammas un mazuļa drošībai.

Reklāmas Kampaņa

Feira do Alvarinho

Reklāmas Kampaņa Feira do Alvarinho ir ikgadēja vīna ballīte, kas notiek Monkao, Portugālē. Lai sazinātos ar notikumu, tā tika izveidota sena un izdomāta valstība. Ar savu vārdu un civilizāciju Alvarinho Karaliste, kas nosaukta tāpēc, ka Monkao ir pazīstama kā Alvarinho vīna šūpulis, tika iedvesmota no Monkao reālās vēstures, vietām, ikoniskajiem cilvēkiem un leģendām. Šī projekta lielākais izaicinājums bija īstā teritorijas stāsta iekļaušana varoņu dizainā.

Vizuālās Identitātes Dizains

ODTU Sanat 20

Vizuālās Identitātes Dizains Tuvo Austrumu tehniskās universitātes ikgadējā mākslas festivāla ODTU Sanat divdesmito gadu laikā tika lūgts izveidot vizuālo valodu, lai izceltu sekojošos festivāla 20 gadus. Pēc pieprasījuma festivāla 20. gads tika uzsvērts, tuvojoties tam kā segtā mākslas darbs, kas tiks atklāts. Tādu pašu krāsainu slāņu ēnas, kas veido skaitļus 2 un 0, radīja 3D ilūziju. Šī ilūzija rada atvieglojuma sajūtu, un skaitļi izskatās kā izkusuši fonā. Spilgtā krāsu izvēle rada smalku kontrastu ar viļņveidīgo 20.

Viskija Malbec Koks

La Orden del Libertador

Viskija Malbec Koks Mēģinot apvienot atšķirīgus elementus, kas attiecas uz produkta nosaukumu, dizains pastiprina tā piedāvāto vēstījumu. Tas pārraida aizraujošu un intriģējošu tēlu. Izdomājoša kondora ilustrācija, kurā attēloti spārni, apzīmē brīvības sajūtu, kas savienota ar simetrisko un ierosinošo medaļu un pievienota fona ilustrācijai ar iedomātu ainavu, kas dizainam piešķir dzeju, rada ideālu kombināciju, lai nodotu vēlamo vēstījumu. Prātīga krāsu palete tai piešķir ekskluzīvas iezīmes, un tipogrāfiskā izmantošana aizkavē tradicionālu un vēsturisku produktu.

Kaņepju Infūzijas Tabletes

Secret Tarts

Kaņepju Infūzijas Tabletes Slepenais Tarps iepakojums ir izgatavots tā sauktajā modernizētajā retro / vintage stilā ar vecās skolas piezīmju sajūtu, tāpēc meistara-farmaceita pieskāriena gaidīšana aizkavē klientu no pirmā acu uzmetiena un vēlāk, kamēr galveno dizaina elementu detalizēta novērošana tiek kodēta holistiska struktūra, kas pārņem galveno mārketinga punktu: šo produktu ir izstrādājis farmaceitu amatniecības uzņēmums, un tā iekšpusē ir roku darbs farmaceita slepena recepte.

Mobilā Lietotne

Akbank Mobile

Mobilā Lietotne Lietotnes Akbank Mobile jaunais dizains sniedz jaunu skatījumu uz sociālo, viedo, nākotnei drošo un atalgojošo banku pieredzi. Izmantojot personalizēto teritorijas dizainu galvenajā lapā, lietotāji var apskatīt viedas atziņas, lai atvieglotu viņu finansiālo dzīvi. Turklāt, izmantojot šo jauno dizaina pieeju, tradicionālie banku darījumi runā lietotāju valodā ar kontaktu sīktēlu vizuāliem attēliem, vienkāršotām darbību plūsmām un koncepcijām.