Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Instalācijas Māksla

Inorganic Mineral

Instalācijas Māksla Iedvesmojoties no dziļām jūtām pret dabu un arhitekta pieredzes, Lī Či koncentrējas uz unikālu botāniskās mākslas instalāciju radīšanu. Pārdomājot mākslas dabu un pētot radošās tehnikas, Lī dzīves notikumus pārveido par formalizētiem mākslas darbiem. Šīs darbu sērijas tēma ir izpētīt materiālu būtību un to, kā materiālus var rekonstruēt, izmantojot estētisko sistēmu un jaunu perspektīvu. Lī arī uzskata, ka augu un citu mākslīgo materiālu atkārtota noteikšana un rekonstrukcija var radīt dabiskajai ainavai emocionālu iespaidu uz cilvēkiem.

Uzņēmuma Atkārtota Zīmola Veidošana

Astra Make-up

Uzņēmuma Atkārtota Zīmola Veidošana Zīmola spēks slēpjas ne tikai tā spējās un redzējumā, bet arī komunikācijā. Viegli lietojams katalogs, kas piepildīts ar spēcīgu produktu fotogrāfiju; uz patērētāju orientēta un pievilcīga vietne, kas nodrošina tiešsaistes pakalpojumus un zīmolu produktu pārskatu. Mēs arī izstrādājām vizuālo valodu zīmola sensācijas attēlojumā ar fotografēšanas modes stilu un svaigas komunikācijas līniju sociālajos medijos, izveidojam dialogu starp uzņēmumu un patērētāju.

Burtveidola Dizains

Monk Font

Burtveidola Dizains Mūks meklē līdzsvaru starp humānistu sans serifu atvērtību un salasāmību un kvadrātveida sans serifu vairāk sakārtotu raksturu. Lai arī sākotnēji tas tika veidots kā latīņu burtveidols, agri tika nolemts, ka tam ir nepieciešams plašāks dialogs, lai iekļautu arābu valodas versiju. Gan latīņu, gan arābu valodā mums ir vienāds pamatojums un dalītas ģeometrijas ideja. Paralēlā dizaina procesa stiprums ļauj abām valodām panākt līdzsvarotu harmoniju un labvēlību. Gan arābu, gan latīņu valoda darbojas vienlaidus kopā ar kopīgiem skaitītājiem, kāta biezumu un izliektām formām.

Iepakojums

Winetime Seafood

Iepakojums Winetime Seafood sērijas iepakojuma dizainam vajadzētu parādīt produkta svaigumu un uzticamību, tam vajadzētu labvēlīgi atšķirties no konkurentiem, tam jābūt harmoniskam un saprotamam. Izmantotās krāsas (zila, balta un oranža) rada kontrastu, uzsver svarīgus elementus un atspoguļo zīmola izvietojumu. Izstrādātā vienotā unikālā koncepcija atšķir sēriju no citiem ražotājiem. Vizuālās informācijas stratēģija ļāva noteikt sērijas produktu dažādību, un ilustrāciju izmantošana fotoattēlu vietā padarīja iepakojumu interesantāku.

Iepakojuma Dizains

Milk Baobab Baby Skin Care

Iepakojuma Dizains To iedvesmo piens, galvenā sastāvdaļa. Piena iepakojuma veida unikālais trauka dizains atspoguļo produkta īpašības un ir paredzēts, lai tas būtu pazīstams pat pirmajiem patērētājiem. Turklāt, lai uzsvērtu, ka tas ir maigs produkts bērniem ar vāju ādu, tiek izmantots materiāls, kas izgatavots no polietilēna (PE) un gumijas (EVA), un pasteļtoņu mīkstās īpašības. Apaļa forma tiek uzlikta uz stūra mammas un mazuļa drošībai.

Reklāmas Kampaņa

Feira do Alvarinho

Reklāmas Kampaņa Feira do Alvarinho ir ikgadēja vīna ballīte, kas notiek Monkao, Portugālē. Lai sazinātos ar notikumu, tā tika izveidota sena un izdomāta valstība. Ar savu vārdu un civilizāciju Alvarinho Karaliste, kas nosaukta tāpēc, ka Monkao ir pazīstama kā Alvarinho vīna šūpulis, tika iedvesmota no Monkao reālās vēstures, vietām, ikoniskajiem cilvēkiem un leģendām. Šī projekta lielākais izaicinājums bija īstā teritorijas stāsta iekļaušana varoņu dizainā.