Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gredzens

Arch

Gredzens Dizainers iedvesmu iegūst no arkas struktūru un varavīksnes formas. Lai izveidotu vienotu trīsdimensiju formu, tiek apvienoti divi motīvi - arkas forma un piliena forma. Apvienojot minimālas līnijas un formas un izmantojot vienkāršus un izplatītus motīvus, rezultāts ir vienkāršs un elegants gredzens, kas tiek izgatavots drosmīgs un rotaļīgs, nodrošinot vietu enerģijas un ritma plūdumam. No dažādiem leņķiem mainās gredzena forma - kritiena forma tiek apskatīta no priekšējā leņķa, arkas forma tiek apskatīta no sānu leņķa, bet krusts - no augšējā leņķa. Tas valkātājam nodrošina stimulāciju.

Gredzens

Touch

Gredzens Ar vienkāršu žestu pieskāriena darbība rada bagātīgas emocijas. Izmantojot Touch gredzenu, dizainera mērķis ir nodot šo silto un bezveidīgo sajūtu ar aukstu un cietu metālu. 2 līknes ir savienotas, veidojot gredzenu, kas liek domāt, ka 2 cilvēki tur rokās. Gredzens maina savu malu, kad tā pozīcija tiek pagriezta uz pirksta un apskatīta no dažādiem leņķiem. Kad savienotās daļas ir novietotas starp pirkstiem, gredzens parādās dzeltenā vai baltā krāsā. Kad savienotās detaļas ir novietotas uz pirksta, jūs varat baudīt gan dzelteno, gan balto krāsu.

Strukturālais Gredzens

Spatial

Strukturālais Gredzens Dizains ietver metāla rāmja struktūru, kurā drūmais tiek turēts tādā veidā, ka tiek uzsvērts gan akmens, gan metāla rāmja struktūra. Konstrukcija ir diezgan atvērta un pārliecinās, ka akmens ir dizaina zvaigzne. Druzy neregulārā forma un metāla bumbiņas, kas satur struktūru kopā, piešķir dizainam nelielu maigumu. Tas ir drosmīgs, nervozs un valkājams.

Apģērba Dizains

Sidharth kumar

Apģērba Dizains NS GAIA ir mūsdienu sieviešu apģērba etiķete, kuras izcelsme ir Deli, kas ir bagāta ar unikālu dizainu un auduma paņēmieniem. Zīmols ir liels pārdomātas ražošanas un visu riteņbraukšanas un otrreizējās pārstrādes lietu atbalstītājs. Šī faktora nozīmīgums ir atspoguļots nosaukšanas balstos, “N” un “S” NS GAIA, kas apzīmē dabu un ilgtspējību. NS GAIA pieeja ir “mazāk ir vairāk”. Etiķete aktīvi piedalās lēnās modes kustībā, nodrošinot, ka ietekme uz vidi ir minimāla.

Auskari

Van Gogh

Auskari Auskari ir iedvesmoti no mandeļu koka ziedos, ko gleznojis Van Gogs. Zaru delikatesi atveido smalkās Kārtiera tipa ķēdes, kas tāpat kā zari šūpojas ar vēju. Dažādu dārgakmeņu dažādās nokrāsās, sākot no gandrīz baltas līdz intensīvāk sārtai, ir ziedu nokrāsas. Ziedošo ziedu kopu attēlo dažādi griezumakmeņi. Izgatavots ar 18k zeltu, rozā dimantiem, morganītiem, rozā safīriem un rozā turmalīniem. Pulēta un teksturēta apdare. Īpaši viegls un ar perfektu piemērotību. Šī ir pavasara ierašanās dārgakmens formā.

Rokassomas

Qwerty Elemental

Rokassomas Tāpat kā rakstāmmašīnu dizaina evolūcija parāda pārveidošanos no ļoti sarežģītas vizuālās formas uz tīri izklātu, vienkāršu ģeometrisku formu, arī Qwerty-elementāls ir spēka, simetrijas un vienkāršības iemiesojums. Konstruktīvas tērauda daļas, kuras izgatavojuši dažādi amatnieki, ir produkta atšķirīga vizuālā īpašība, kas somai piešķir arhitektonisku izskatu. Somas galvenā īpatnība ir divas rakstāmmašīnu atslēgas, kuras pats izgatavo un montē pats dizainers.