Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Juvelierizstrādājumu Kolekcija

Future 02

Juvelierizstrādājumu Kolekcija Projekts Future 02 ir juvelierizstrādājumu kolekcija ar jautru un dinamisku vērpjot, kuru iedvesmojuši apļa teorēmas. Katrs gabals ir izveidots ar datorizētas projektēšanas programmatūru, kas pilnībā vai daļēji veidota ar selektīvās lāzera aglomerācijas vai tērauda 3D drukāšanas tehnoloģiju, un ir pabeigta ar tradicionālām sudrabošanas metodēm. Kolekcija smeļas iedvesmu no apļa formas un ir rūpīgi izstrādāta, lai vizualizētu Eiklīdijas teorēmas valkājamās mākslas modeļos un veidos, tādējādi simbolizējot jaunu sākumu; sākumpunkts aizraujošai nākotnei.

Tranšejas Mētelis

Renaissance

Tranšejas Mētelis Mīlestība un daudzpusība. Kopā ar citiem kolekcijas apģērbiem audumā iespiests skaists stāsts, kas veidots atbilstoši šī trenča kažokādai un idejai. Šī gabala unikalitāte noteikti ir pilsētvides dizains, minimālistisks pieskāriens, taču, kas šeit patiesi pārsteidz, drīzāk tā varētu būt daudzpusība. Lūdzu, vienkārši aizveriet acis. Pirmkārt, jums vajadzētu redzēt nopietnu cilvēku, kurš dodas pie viņas nopietnā .. zilā darba. Tagad pakratiet galvu, un tieši priekšā redzēsit uzrakstītu zilu tranšejas apvalku ar dažām magnētiskām domām. Raksta ar roku. Ar mīlestību, pārmetoši!

Brilles

Blooming

Brilles Sonjas briļļu dizainu iedvesmoja ziedoši ziedi un agri briļļu rāmji. Apvienojot organiskās dabas formas un briļļu rāmju funkcionālos elementus, dizaineris izstrādāja pārveidojamu priekšmetu, ar kuru var viegli manipulēt, piešķirot vairākiem atšķirīgiem izskatu. Izstrādājums tika izstrādāts arī ar praktisku salocīšanas iespēju, aizņemot pēc iespējas mazāk vietas somā. Lēcas ir izgatavotas no plēves, kas sagrieztas ar lāzeru, ar orhideju ziedu izdrukām, un rāmji tiek izgatavoti manuāli, izmantojot misiņu ar 18k zelta pārklājumu.

Daudzfunkcionāli Auskari

Blue Daisy

Daudzfunkcionāli Auskari Margrietiņas ir salikti ziedi ar diviem ziediem, kas apvienoti vienā, iekšējā un ārējā ziedlapu sadaļā. Tas simbolizē divu, kas pārstāv patiesu mīlestību vai galīgo saikni, savstarpējo saistību. Dizains sajaucas ar margrietiņu ziedu unikalitāti, ļaujot valkātājam valkāt Zilo margrietiņu dažādos veidos. Zilās safīrus ziedlapiņām izvēloties, lai uzsvērtu cerības, vēlmes un mīlestības iedvesmu. Dzeltenie safīri, kas izvēlēti centrālajai ziedu ziedlapiņai, valdzina viņu ar prieku un lepnumu, piešķirot valkātājam pilnīgu mieru un pārliecību par tā elegances parādīšanu.

Kulons

Eternal Union

Kulons Profesionālās vēsturnieces Olgas Jatskaeres mūžīgā savienība, kas nolēma sākt jaunu rotaslietas dizainera karjeru, izskatās vienkārša, bet pilna jēgas. Daži tajā atradīs ķeltu rotaslietu pieskārienu vai pat Herakles mezglu. Gabals attēlo vienu bezgalīgu formu, kas izskatās kā divas savstarpēji savienotas formas. Šis efekts tiek radīts, izmantojot režģim līdzīgas līnijas, kas ir iegravētas pa gabalu. Citiem vārdiem sakot, abi ir savstarpēji saistīti kā viens, un viens ir abu savienojums.

Rotaslietu Kolekcija

Ataraxia

Rotaslietu Kolekcija Apvienojumā ar modi un modernajām tehnoloģijām projekta mērķis ir radīt rotaslietas, kas vecos gotikas elementus var pārveidot jaunā stilā, apspriežot tradicionālās iespējas mūsdienu kontekstā. Interesējoties par to, kā gotikas vibrācijas ietekmē auditoriju, projekts ar rotaļīgas mijiedarbības palīdzību mēģina provocēt unikālu individuālo pieredzi, izpētot dizaina un valkātāja attiecības. Sintētiskie dārgakmeņi kā zemāks eko-nospiedumu materiāls tika sagriezti neparasti līdzenās virsmās, lai krāsas krāsotu uz ādas, lai uzlabotu mijiedarbību.