Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kalendārs

Calendar 2014 “Safari”

Kalendārs Safari ir papīra izstrādājumu dzīvnieku kalendārs. Noņemiet un salieciet 6 loksnes ar 2 ikmēneša kalendāriem sānos. Salieciet korpusu un savienojuma daļas gar krokām, apskatiet zīmes uz savienojumiem un salieciet kopā, kā parādīts. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Usb Zibatmiņas Disks

Frohne eClip

Usb Zibatmiņas Disks eClip ir pasaulē pirmais papīra saspraudes USB zibatmiņas disks ar metrisko lineālu. eClip tika godināta Sudraba iDA un Zelta A 'dizaina balva. eClip ir viegls, piemērots jūsu atslēgu atslēgai un darbojas kā papīra saspraude, lai kārtotu dokumentus, kvītis un naudu. eClip ar drošības programmatūru aizsargā personas datus, intelektuālo īpašumu, darba devēju datus, medicīniskos datus un komercnoslēpumus. eClip izstrādāja Frohne, Florida. Zelta atmiņas savienotājs ir izturīgs pret triecieniem, izturīgs pret skrāpējumiem, ūdens izturīgs, pret spirtu, pret putekļiem, pret rūsu un pret elektromagnētisko izturību.

Motorzāģis

Rotation Saw

Motorzāģis Motorzāģis ar rotējošu rokturi. Šai ķēdei ir rokturis, kas griežas par 360 ° un apstājas pie iepriekš noteiktiem leņķiem. Parasti cilvēki zāģē kokus horizontāli vai vertikāli, pagriežot zāģi noteiktā leņķī vai noliecot vai noliecot ķermeņa daļas. Diemžēl zāģis bieži slīd no lietotāja satvēriena vai arī lietotājam jāstrādā neērtā stāvoklī, kas var izraisīt ievainojumus. Lai kompensētu šādus trūkumus, ierosinātajam zāģim ir uzstādīts pagriežams rokturis, lai lietotājs varētu pielāgot griešanas leņķus.

Pudeļu Dekors

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Pudeļu Dekors Zeltaini mirdzošais “Lietuvas degvīna zelts. Melnais izdevums ”savu ekskluzīvo izskatu mantojis no lietuviešu tautas mākslas. Rombs un siļķu kauli, apvienojot no maziem kvadrātiem, ir ļoti izplatīti lietuviešu tautas mākslas paraugi. Lai arī atsauce uz šiem nacionālajiem motīviem ieguva modernākas formas - noslēpumainas pagātnes pārdomas tika pārveidotas par moderno mākslu. Dominējošās zelta un melnās krāsas uzsver degvīna ārkārtas filtrēšanas procesu caur ogļu un zelta filtriem. Tas padara lietuviešu degvīnu par zeltu. Melnais izdevums ”ir tik smalks un kristāldzidrs.

Kalendārs

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendārs Noformējiet istabu, ienesiet gadalaikus - Ziedu kalendārā ir vāzes dizains, kurā ir 12 dažādi ziedi. Katru mēnesi atdzīviniet dzīvi ar sezonālu ziedu. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Juvelierizstrādājumi

Angels OR Demons

Juvelierizstrādājumi Mēs esam liecinieki pastāvīgajai cīņai starp labo un slikto, tumsu un gaismu, dienu un nakti, haosu un kārtību, karu un mieru, varoni un nelietis katru dienu. Neatkarīgi no mūsu reliģijas vai tautības, mums ir teicis mūsu pastāvīgo pavadoņu stāsts: eņģelis, kas sēž uz mūsu labā pleca, un dēmons kreisajā pusē, eņģelis pārliecina mūs darīt labu un pieraksta mūsu labos darbus. Viņš velns mūs pārliecina darīt sliktu un uzskaita mūsu sliktos darbus. Eņģelis ir mūsu "superego" metafora, un velns apzīmē "Id" un pastāvīgu cīņu starp sirdsapziņu un bezsamaņu.